HOROSKOP OTKRIVA: Evo kako da znate DA LI JE SIMPATIJA ZALJUBLJENA U VAS

par
pixabay

Neko se smeška, neko bulji, neko ćuti a neko se raspriča... Proverite koji je znak u horoskopu vaša simpatija i vidite da li gaji osećanja prema vama!

 

OVAN

Pripadnici ovog znaka su uzbuđeni u prisustvu simpatije i ne rade ništa da to sakriju. U mislima smišljaju plan kako da privuku vašu pažnju i da započnu razgovor sa vama.

BIK

Bik nikada neće pokazati svoju simpatiju ali postaće urnebesno tih! Da bi održao svoju staloženost Bik će se potruditi da sve sredi po svom nahođenju.

BLIZANCI

Nisu ni svesni koliko postanu brbljivi kad im se neko dopada. Ići će unaokolo i sve žive pitati šta misle i kako bi trebalo da se ponašaju prema simpatiji.

RAK

Malo ko je toliko nervozan u prisustvu simpatije kao pripadnici ovog znaka, ali oni to umeju vrlo dobro da prikriju… ponekad. Pokušaće da razgovaraju sa vama ali ako delujete previše zastrašujuće odustaće i oduševljavaće se iz prikrajka.

LAV

Ako mu se dopadnete Lav će započeti razgovor sa vama, smeškaće se i gledaće vas pravo u oči. Dok govori često će da se pomera ili da se prebacuje s noge na nogu. Pun je energije kad je zaljubljen!

DEVICA

Devica će dati sve od sebe da ne gleda ka simpatiji, ali tajno će upamtiti svaki detalj. Ponašaće se kao da joj nije nimalo stalo do vas, a zapravo bi vam Devica dala svoje srce.

VAGA

Obasipa vas komplimentima – ali u sebi. Iako sve previše analizira, to nekad ume da bude i dobro, jer Vaga već zna kako će izgledati vaša veza. I brak. I deca. Pa čak i unučići.

ŠKORPIJA

Posmatraće vas iz daleka, upijajući svaki detalj na vama. Izgledaće ravnodušno ili čak smrknuto, ali ako im se baš baš dopadate Škorpije će vam se možda čak i osmehnuti.

STRELAC

Dodiri i puno razgovora – tako se ponaša Strelac kad ima simpatiju. Slaže se sa svime što kažete i vrlo je srećan iako ponekad možda to ne pokazuje javno.

JARAC

Primetiće sve sitnice i onda će da ih ismeje. Jarčevi vole interne fore i šapnute tajne. Čak iako deluje nezainteresovano, vrlo je moguće da gori u sebi.

VODOLIJA

Vodolija će iz sve snage da pokuša da vas zadivi. Testiraće vas da vidi da li vam odgovara njihov sarkazam. Razgovaraće na one teme koje najviše voli, kako bi video koliko ste slični.

RIBE

Slatki osmesi i skretanje pogleda. Ribe će gledati ka simpatiji samo kad to nije upadljivo, a ako im se pogledi susretnu brzo će se okrenuti. Rođeni u ovom znaku se kikoću i smejulje, ali najčešće nemaju hrabrosti ni da se pomere kada je simpatija u njihovoj blizini.