Dnevni horoskop za utorak, 19. septembar

Horoskop
Foter:Scootie / photo on flickr

Ko treba da izbegava stresne situacije, a ko mora da pazi kome se zamera...? :)

 

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Bavite se sporednim stvarima, umesto da se fokusirate na započeti posao. Neko će vam dati konkretnu ponudu za posao koji bi mogao da bude vrlo unosan. Najbolje se osećate u društvu intelektualaca i osoba sa kojima imate o čemu da pričate. Mars u Vagi čini vas pomalo pasivnim, očekujete da vam se ponudi posao u okviru kojeg biste mogli da prosperirate.

Ljubav: Prija vam društvo veoma mladih, ali i starijih, iskusnijih osoba. Verujete da će vaši emotivni talenti uskoro doći do punog izražaja.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i osobe koje vas nerviraju.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Iskustvo vam pomaže da pravilno sagledate različite poslovne mogućnosti i da se opredelite za najbolje rešenje. Ono što deluje lako ili jednostavno ponekad skriva dodatne probleme koji se teško prevazilaze. Ukoliko ste na poslu okruženi osobama sa kojim niste u dobrim odnosima, a u stvari vam pomalo zavide, nemojte ulaziti u nepotrene rasprave jer nećete ništa postići. Trudite se da dobijete poziv od Lava sa kojim niste uvek bili u dobrim odnosima, ali ćete ipak moći da uspostavite dobru komunikaciju.

Ljubav: Sa partnerom povremeno dolazite u sukob, a tokom ove nedelje imaćete potrebu da ga ubedite u drugačije mišljenje, ali ne bi trebalo da se oslanjate samo na razum, već u određenom trenutku upotrebite snagu svojih osećanja.

Zdravlje: Promenite način ishrane i pijte više tečnosti.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Potrebno je da vas neko usmeri u dobrom pravcu ili da vam olakša određene uslove koji vas usporavaju u poslu. Nemate dovoljno koncentracije da se bavite stvarima koje su na listi vaših poslovnih prioriteta. Možete dobiti dobar savet u vezi sa novim poslom ili finansijama, i to od osobe od koje to najmanje očekujete. Strepite od mogućnost da vam Ovan ili Vodolija postave neprijatna pitanja. Neko će vam ponuditi novo radno mesto. Nemojte ulaziti u sukob sa onima koji su mnogo stariji od vas, niti sa članovima porodice koji vas u mnogo čemu podržavaju.

Ljubav: Imate utisak da partner prećutkuje neke događaje i tako dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost. Moguće je da su vaše sumnje opravdane.

Zdravlje: Više spavajte, a obratite pažnju i na snove.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Umete da ostvarite poslovne ciljeve, ali to je nedovoljno da biste se osećali smireno i ponosno. Željni ste profesionalnog dokazivanja i zainteresovani za nove poslovne mogućnosti, ali uvek iskrsnu nekakvi problemi. Mesec, vladalac vašeg znaka, donosi mogućnost uspostavljanja dobre komunikacije sa Jarcem, Škorpijom ili Devicom. Imate velika očekivanja od sebe, kolega i pretpostavljenih, čak i od onih za koje znate da vam neće izaći u susret. Bilo bi najbolje da se bavite privatnim poslom, ali niste sigurni da li smete da se u to upustite. Superiorni ste u odnosu na mnoge, ali i svesni da to mnogima smeta.

Ljubav: Delujete veoma nesigurno i oprezno, kao da priželjkujete da partner sumnja u vaše namere.

Zdravlje: Imaćete manje stomačnih problema, ukoliko pokušate da kontrolišete svoju impulsivnost.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Najbolje se osećate kada sve teče po planu, ali često vam iznenađenja poremete poslovnu koncepciju. Nema razloga da ignorišete saradnike, neko može da vas usmeri ka dobrom rešenju. Od prioritetnog značaja za vas je poslovni odnos sa Bikom, Vagom ili Rakom. Ukoliko se zamerite Devici ili Ovnu, dovešćete sebe u opasnost, a oni jedva čekaju da se to dogodi. Nemojte raditi bilo šta protivno vašim interesima, čak i ukoliko vas unutrašnji glas “tera” da se tako ponašate. Dobro se slažete sa Ovnom i Strelcem.

Ljubav: Polako počinje da vas iritira partnerovo ponašanje, posebno u onim situacijama koje po vašem mišljenju izgledaju nevažno da biste im davali posebno značenje.

Zdravlje: Pročistite svoje misli i osećanja, i te kako će vam prijati.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Ne dozvoljavate da neko menja postavljene kriterijume, ukoliko oni nisu u skladu sa vašim poslovnim interesima. Umete da upotrebite autoritet, ali i ostale metode koje donose najbolji efekat u poslovnim pregovorima. Ukoliko smatrate da ste u pravu i trudite se da to nekom dokažete, pazite da ne budete netolerantni, isprovocirani i nestrpljivi. Prema mnogima ste bolećivi, ali ne želite to da pokažete da ne biste na bilo koji način bili iskorišćeni. Mnogi misle da ste “opasni”, a vi se samo trudite da držite pod kontrolom sve što se događa na poslu.

Ljubav: Vašem zadovoljstvu nema kraja kada su uz vas najdraže osobe. Partner ume da vas iznenadi emotivnom pažnjom i da dobro utiče na vaše raspoloženje.

Zdravlje: Jako će vam prijati aktivan odmor i dobra nega.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Vaša prednost u odnosu na ostale saradnike je u tome što imate efikasnija poslovna rešenja. Imate razloga da verujete da će neka situacija da se reši povoljno, samo ako je u pitanju saradnja sa Rakom koji vam trenutno nije naročito naklonjen. Ukoliko je neophodno da nastavite saradnju sa Škorpijom, biće vam potrebno mnogo strpljenja. Trudite se da uspostavite dobru komunikaciju sa osobama koje su vam već pokazale da žele da sa vama prošire saradnju. Mogući su problemi sa autoritetima, naročito ako ste preuzeli odgovoran posao.

Ljubav: Uspevate prilično dobro da se kontrolišete i ne odgovorate na emotivne provokacije koje nisu u skladu sa vašim raspoloženjem ili ukusom.

Zdravlje: Izbegavajte loše navike i obratite pažnju na zdravstvenu preventivu.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Niz srećnih okolnosti dovešće do veoma dobrog poslovnog ishoda. Važno je da prepoznate dobru priliku i da razmenjujete korisne informacije sa pouzdanim saradnicima. Niste baš naročito organizovani, čak i ukoliko obavljate razne praktične poslove koje niko drugi neće ili ste zaostali u onome što ste planirali – prilično ste komotni i uvereni da će se poslovi obaviti sami od sebe. Jedan kolega ili dobar prijatelj pozitivno će uticati na vas, ali očekuje da se uključite u nove projekte. Pokušajte da izbegnete raspravu sa Škorpijom.

Ljubav: Ponekad vam se čini da ne postoji dovoljno dobro rešenje za vaše emotivne probleme, ali preteranom teatralnošću vi u stvari želite da privučete nečiju pažnju.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da bilo ko remeti vaše raspoloženje i koncentraciju.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Poslovne mogućnosti se često menjaju, tako da faktor dobre procene i brze akcije utiče na završne rezultate. Važno je da pravilno razdvojite poslovne od privatnih interesa kako biste sprečili dodatne komplikacije. Na poslu vam je prilično naporno, jer mnogi pokušavaju da utiču na vas. Verovatno ne možete da obezbedite sve što vam je potrebno za novi posao, možda ste opterećeni novcem ili želite što pre da zavrišite neki projekat koji bi trebalo da vam donese dobru zaradu.

Ljubav: Jasno vam je da ne možete da dobijete sve što priželjkujete, ali neprekidno smišljate nove načine delovanja na blisku osobu i ne odustajete od svojih ideja. Prilično ste uporni.

Zdravlje: U ovom periodu vašem ogranizmu najviše bi prijali izlazak, šetnja ili neka sportska aktivnost.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Pohvala, nagrada ili priznanje na vas deluju stimulativno u svakom pogledu. Spremni ste da se oprobate i u nekim izazovnim kombinacijama, jer verujete u svoje sposobnosti i očekujete pozitivne rezultate. Veoma ste ambiciozni, organizovani i spremni da uđete u pomalo rizične poslove ili se radi o paralenom poslu koji bi trebalo što pre da obavite, a sa rokovima ne stojite baš najbolje. Bilo bi dobro da nađete nekog ko bi vam se našao pri ruci, moguće da se radi o Biku, Raku ili Škorpiji. Ne zamerajte se onima koji jedva čekaju da vam na neki način neprijatno odgovore

Ljubav: Delujete vrlo zanosno i spremni ste da se prepustite nečijoj emotivnoj pažnji ili novom zadovoljstvu. Uživajte u svim lepim stvarima koje možete da priuštite sebi i dragim osobama.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Imate dobru procenu, ali ne volite da vas neko kontroliše i proverava vaš način poslovanja, a smetaju vam i nečiji komentari. Previše očekujete od onih koji su prilično neiskusni u poslu ili se pretvaraju da ne mogu baš da vam budu dostojna zamena da biste sve uradili sami ili da biste preuzeli odgovornost na sebe. Tranzit Sunca vam ne odgovara, naročito za poslove u javnosti, osim ako niste spremni na novi, možda tajni dogovor sa Lavom ili Ovnom. Neće vam se svideti posao koji će vam ponudi Ovan ili Vodolija.

Ljubav: U odnosu sa partnerom ne pristajete na nove uslove, niti ste raspoloženi da prihvatite bilo kakvu emotivnu ucenu. Međutim, pitanje je da li imate mogućnost izbora i dobru zamenu kao privremenu odstupnicu.

Zdravlje: Prijaće vam kreativna izolacija.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Pokušavate da racionalizujete svoje obaveze i da ispoštujete nečije zahteve. Važno je da pravilno definišete zajedničke interese da biste izbegli nesporazume i komplikacije. Tranzit Venere odgovara samo onim Ribama koje posluju sa strancima. Bilo bi dobro da bolje organizujete svakodnevni život, premoreni ste a niste dovoljno efikasni, ili bar ne koliko biste mogli.

Ljubav: Stalo vam je da obradujete partnera, ali za uzvrat očekujete više nego što se to naslućuje iz vašeg ponašanja. Preterivanje može da prouzrokuje novi nesporazum.

Zdravlje: Planirajte izlazak ili omiljenu razonodu.