ZNAMO KAKVI STE KAD SE “PONIŠTITE” OD PIĆA: Horoskopski znak utiče na to kako se ponašate kad ste PIJANI!

alkohol
pixabay

Neki ljudi se rasplaču kad su pod uticajem alkohola, neki se raspričaju, a neki igraju onako kako trezni nikad ne bi ni pomislili da umeju. Naše ponašanje u pijanom stanju određuje horoskopski znak u kojem smo rođeni!

 

OVAN

Rođeni u ovom znaku nikada neće odbiti nijednu igru vezanu za alkohol i, naravno, daće sve od sebe da pobede. Kada se napiju Ovnovi zabavljaju sve oko sebe. Prestaju da poštuju pravila i briga ih za sve. Iako načelno imaju dobru nameru, ponekad ne paze na to šta izgovaraju i umeju da budu brutalno iskreni.

BIK

Ovaj znak napijanje dovodi na potpuno novi nivo sreće, gde se i svi oko Bika smeju kao nikad do sad. Pijani Bikovi nisu baš primer spretnosti, naročito ako se nalaze u blizini osobe koju vole, ali sve padove i greške prikriće zaraznim smehom.

BLIZANCI

Vole da ćaskaju i kad su trezni, ali kada su pod uticajem alkohola niko ne može da ih zaustavi. Vole da flertuju, da pričaju o osećanjima i da vode iskrene duge razgovore.

RAK

Pripadnici ovog horoskopskog znaka ne znaju za “ne”. Skloni su žestokom napijanju i onda postaju prava parti-zvezda. Čak i kada shvate da su preterali i da se osobama u njihovoj okolini ne dopada njihovo ponašanje, pijani Rak će ih lako pridobiti svojim simpatičnim flertovanjem.

LAV

Ponekad trezni Lavovi umeju da budu stidljivi, ali kada “potegnu čašicu” pretvaraju se u pravu zver. Kombinacija alkohola i muzike čini da ne silaze sa podijuma u klubu. Uz to, pijani Lavovi skloni su izazovima i opasnim igrama, ali ne do te mere da ugroze sebe – svoju najveću ljubav.

DEVICA

Malo je ovako opreznih znakova, pa je zato Devicu teško videti pijanu. Ipak, čak i ako poklekne pa pretera u alkoholu to čini da bi se bolje osećala. Rođeni u ovom znaku ne vole barove, klubove i gužvu, već će se radije napiti kod kuće sa bliskim prijateljima. Očekujte mnogo vulgarnosti i psovki, jer su to momenti kada Devica ne može baš da se kontroliše kao uvek.

VAGA

Oni daju život žurci na kojoj se provode ludački, ali često zaborave da pripaze na sebe pa piju dok se ne onesveste. Taj manjak samokontrole dovodi često do toga da Vage upadaju u neobične situacije, ali nikada zbog toga neće zažaliti.

ŠKORPIJA

Mnogi bi pomislili da Škorpija pokušava da glumi pametnjakovića, ali zapravo – pod uticajem alkohola njena domišljatost i sarkazam se poklapaju i izlaze na površinu. Ponašanje rođenih u ovom znaku može nekoga i da uvredi, ali Škorpije za to ne mare (bar ne dok se ne otrezne, ali ni tad se neće izviniti).

STRELAC

U prirodi je Strelca da bude spontan i zabavan. Ali kad počne da pije, to prelazi na nov nivo. Njegova bezbrižna ličnost izlazi na površinu i zaista ne mare šta će ko misliti o njima dokle god se ludo provode.

JARAC

Kao što sve u životu rade oprezno, Jarčevi tako i piju. Nikada neće dozvoliti da im alkohol uništi reputaciju do koje im je toliko stalo. Svesni su svojih granica i retko kada će ih preći. No, ako piju, onda se žestoko napijaju, ali čak i tada paze šta rade. Mogu mnogo da popiju i uvek će biti trezniji od svih ostalih.

VODOLIJA

Pijane Vodolije prepune su avanturističkih priča koje dočaravaju grimasama i uz dosta smeha. Često su te ispovesti preterane i “začinjene” izmišljotinama, ali nemojte im zameriti. Vodolije vole uspomene pa se zato nemojte začuditi ako budu fotografisale svaki pijani trenutak u provodu.

RIBE

Pijane Ribe će celo veče tražiti razlog da popiju bar još jedno piće. Nisu baš izdržljivi, pa brzo postaju neuredni. Ili će se prvi onesvestiti od alkohola ili će poslednji ostati na nogama, ne postoji kod njih “siva” opcija – ili je crno ili belo.