PAZI ŠTA ŽELIŠ, MOŽDA SE I OSTVARI: Horoskop otkriva o čemu MAŠTATE celog života!

Beba spava
Pixabay.com

"Uspeh je dobiti ono što želimo. Sreća je želeti ono što dobijemo" - rekao je Dejl Karnegi. A ovo su najjače želje horoskopskih znakova.

 

OVAN

Predstavnici ovog znaka žele ushićenje i zabavu. Njima ne bi smetalo da se ludački provode 24 sata dnevno.

BIK

Bikovi su najveći gurmani zodijaka. Zato je njihova najjača želja da nađu partnera koji će istom merom uživati u kvalitetnoj hrani.

BLIZANCI

Najveće pričalice u svetu horoskopskih znakova vole strast i lepe ljude oko sebe, ali najveća želja im je da nađu nekoga s kim mogu da se povežu mentalno.

RAK

Romantični nežni Rak želi nešto čemu, u principu, većina nas teži. Međutim, njemu je to baš baš neophodno kako bi lepo živeo. Svi Rakovi teže beskrajnoj ljubavi.

LAV

Oni su carevi džungle i zato je njihov najveći san sasvim logičan – žele da budu vođe i da svima pokažu kako posao treba da se uradi.

DEVICA

Mir je ono što je potrebno svakoj Devici da bi funkcionisala kako treba, pa im je zato najveća želja da se nađu okruženi opuštenim ljudima koji nisu ni čuli za nervozu.

VAGA

Vickaste i domišljate Vage ne traže mnogo. Njima je samo želja da imaju nekoga ko će da ih shvati i sa kim će moći da se razumeju pogledom.

ŠKORPIJA

Mala i opasna životinja želi nešto vema logično. Puna strasti i sirove snage, ona sanja o tome da ima moć nad nekim – bilo da je reč o jednoj osobi ili o više njih.

STRELAC

Ništa na ovom svetu mu nije potrebno kao sloboda. Strelac sanja o tome da može da leti i leprša po celom svetu, ali samo ako je okružen pozitivnom energijom.

JARAC

Dosta im je svega! Okrenuti poslu i dobrobiti, Jarčevi maštaju o tome da dobiju ček na milion dolara, a da pored sebe imaju nekoga ko će razumeti i voleti njihovu divlju stranu.

VODOLIJA

Pomalo luckaste Vodolije samo žele nekoga pored koga će se u svakom trenutku osećati kao da su kod kuće. Ujedno, to mora da bude osoba koja će da trpi sav haos koji Vodolije prave.

RIBE

Kreativnim i osećajnim Ribama je najveća želja da pronađu sebi osobu koja će da im osvoji telo, um i dušu i pored koje će se osećati sigurno.