NAJVEĆE TRAČARE HOROSKOPA: Njima se ni u ludilu nemojte poveriti jer će SVI SAZNATI VAŠE TAJNE!

Ogovaranje
Pixabay.com

I dok će neki horoskopski znakovi zauvek čuvati tajnu, ima i onih znakova koji su pravi brbljavci pa će im vaše tajne sigurno "izleteti" pred drugim ljudima.

 

Ovan

Ovnovi priznaju da im je jezik često brži od pameti. Brzi su na jeziku i direktni, pa postoji velika verovatnoća da će tajna koju podelite s njima biti otkrivena. Naravno, to neće učiniti namerno nego jednostavno ne znaju da se kontrolišu kad situacija to zahteva od njih. Ovnovi će učiniti sve što je u njihovoj moći da zadrže tajnu i boriće se protiv impulsivnog nagona da je otkriju, a ako/kada to učine biće im iskreno žao.

Blizanci 

Blizanci su neverovatno brbljavi, pa i sami ponekad savetuju da im ne otkrivate tajne koje su vam važne. Ponekada ih otkriju namerno, a ponekad slučajno zato što jednostavno zaborave kome što smeju ili ne smeju da ispričaju.

Rak

Rakovi su poznati kao odan znak, ali vašu tajnu će zadržati samo ako vas smatraju delom svog uskog kruga. Njihova odanost uvek je na strani najbližih ljudi koje najviše vole. Jedan od razloga zašto imaju potrebu da pričaju drugima o vašim tajnama jeste zato što ne znaju kako bi vam pomogli i žele savet neutralne osobe.

Vaga

Vage su društvene, vole da budu okružene ljudima i u centru događanja. Upravo su zato jako brbljive pa im se često dogodi da slučajno odaju tajnu. Međutim, Vage nemaju loše namere nego jednostavno vole da razmenjuju iskustva s drugim ljudima.

Strelac

Strelčevi mogu biti osobe od poverenja, ali morate da im naglasite da razgovarate o nečem poverljivom. U suprotnom, oni neće shvatiti da su u pitanju informacije koje ne smeju da šire dalje.