Dnevni horoskop za subotu, 9. decembar

zima
pixabay.com

Subota je. Ostavite posao i poslovne obaveze po strani. Posvetite se sebi i svojim potrebama. Uživajte...

 

OVAN

Posao: Stalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju i zato kategorično insistirate na svojim namerama. Na sreću delujete veoma ubedljivo na okolinu tako da njihove reakcije potvrđuju vaša očekivanja.

Ljubav: Budite dovoljno diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije vaše “tajne namere”. Partner budnim okom posmatra i prati vaše kretanje.

Zdravlje: Problemi sa zglobovima.

  

BIK

Posao: Imate utisak da se nalazite ispred drugih i da vam predstoji novi uspeh. Potrebno je da se pravilno organizujete kako biste ostvarili uspeh na različitim stranama. Nemojte dozvoliti da vas neko ometa ili usporava.

Ljubav: Nalazite se u novoj zabludi i na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim emotivnim očekivanjima.

Zdravlje: Kontrolišite krvni pritisak.

BLIZANCI

Posao: Opterećeni ste novim poslovnim planovima i nagomilanim obavezama. Nemate dovoljno strpljenja za saradnike koji usporavaju poslovni dogovor.

Ljubav: Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali čini vam se kako ne možete lako da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja vas udaljavaju.

Zdravlje: Osećate se dobro.

RAK

Posao: Delujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite svoje ciljeve, Vaša snalažljivost donosi sjajne rezultate. Praktičan duh i preduzimljivost garantuju uspešne rezultate na različitim stranama.

Ljubav: Partner pokušava da vas nagovori na svoje planove, ali vi se nalazite u poziciji da postavljate uslove ili “ljubavna pravila”.

Zdravlje: Korigujte ishranu.

LAV

Posao: Po oprobanom receptu ponavljate poznata pravila u poslovno-finansijskoj saradnji, tako da vas očekuju uspešni rezultati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima.

Ljubav: Nedostaje vam početni zanos ili emotivna hrabrost, da u potpunosti izrazite svoje namere pred voljenom osobom.

Zdravlje: Izbegavajte zagušljive prostorije.

DEVICA

Posao: Stalo vam je da pridobijete nečije poverenje u poslovnim krugovima. Delujete veoma promišljeno u različitim situacijama. Jasno vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo menjaju.

Ljubav: Čini vam se da neko strogo “kontroliše” vaše ponašanje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili novu priliku da ostvarite svoje namere.

Zdravlje: Osećate se dobro.

LJUBAV ZA CEO ŽIVOT ILI…? Na osnovu horoskopskog znaka možete SAZNATI koliko ćete puta VOLETI

VAGA

Posao: Imponuje vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno poverenja u vaše znanje ili sposobnosti. Dobre procene i mudre odluke donose novi uspeh.

Ljubav: Ukoliko se vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Ulepšajte svoj intimni život, tako što ćete delovati dovoljno zanosno i privlačno na ljubavnog partnera.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

ŠKORPIJA

Posao: Delujete energično i ne dozvoljavate da neko nepravedno kritikuje vaše poslovne rezultate. Umesto da se takmičite u odnosu sa poslovnim rivalima, promenite svoj stil ponašanja.

Ljubav: Neophodan vam je porodični mir i partnerovo razumevanje, kako biste ostvarili potpunu psihološku ravnotežu. Nemojte postiskivati svoje želje, slobodno izrazite ono što mislite i osećate.

Zdravlje: Napetost.

STRELAC

Posao: Nema potrebe da se suviše eksponirate u društvu saradnika, mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima.

Ljubav: Osećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe.

Zdravlje: Mogući su problemi sa cirkulacijom.

JARAC

Posao: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Postoje situacije koje prevazilaze vaše znanje i praktično iskustvo.

Ljubav: Stalo vam je do pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite svoje “skrivene adute” kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju.

Zdravlje: Osećate se dobro.

VODOLIJA

Posao: Izgleda kao da vam saradnici zameraju, da lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite poslovnu samovolju. Ipak, zaoštrena poslovna klima motivisaće vas da izmirite svoje finansijske obaveze.

Ljubav: Uporno pokušavate da uđete u nečiji “ljubavni trag” ili da odgonetnete neke dileme koje vas prate. Nadamo se da ćete u tome uskoro i uspeti.

Zdravlje: Stomačne tegobe.

RIBE

Posao: Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Suviše ste ponosni i ne želite da progovorite o problemima koji vas sputavaju.

Ljubav: U ljubavnom životu, nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom.

Zdravlje: Moguća je glavobolja.

MUŠKARCE BACA POD NOGE: Ona je ubedljivo NAJFATALNIJA ŽENA od svih horoskopskih znakova!