VIKEND HOROSKOP: Jednom znaku se otvara prilika da UĐE U TAJNI ODNOS, što nikako NE SME DA URADI!

vikend
pixabay.com

Slobodne Škorpije će biti na velikim iskušenjima, Device će se osećati kao na sedmom nebu, dok zauzete Lavove očekuju rasprave i tenzije u ljubavnom odnosu. Saznajte šta su vam zvezde spremile za predstojeći vikend...

 

OVAN

Otvara se mogućnost za nova poznanstva, ali teško da će otići put nečeg ozbiljnijeg. Uglavnom prolazne avanture i kontakti. U emotivnim vezama i brakovima konačno situacija kreće put nekih mirnijih i stabilnijih voda.

BIK

Ako je u vašim emotivnim relacijama u prethodnom periodu bilo ljubomore, ona će sada postati još naglašenija, tako da može doći do vrlo burnih optužbi i rasprava. Ukoliko, pak, nemate problem sa ljubomorom, očekuje vas miran vikend sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Slobodni Blizanci će imati sjajne prilike za nova poznanstva i to preko izlazaka, društvenih mreža i kontakata sa prijateljima. Ali, ne znači da će se iz svega ovoga izroditi prava ljubavna priča. Naprotiv – vi ste i te kako svesni da je sve ono što se sada dešava više nego površno i kratkotrajno.

RAK

Imate izvrsne mogućnosti za nove početke. Ono što za vikend budete pokrenuli ima šanse za trajnost, i jedino što je potrebno jeste da u to što ulazite, uđete neopterećeni prošlošću i nekim lošijim iskustvima od ranije.

LAV

U emotivnim vezama i brakovima Lavovi će uglavnom pustiti da sve ide kao i do sada – što znači da se nećete nešto naročito potruditi da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Zato ne čudi što ovog vikenda može doći do problema, tenzije i rasprava.

DEVICA

Slobodne Device mogu pokrenuti jednu emotivnu priču koja će krenuti bajkovito, divno i nestvarno. Velike strasti i emocije se mogu probuditi za vrlo kratko vreme i verovatno je da ćete se osećati kao na sedmom nebu.

VAGA

Neka dešavanja u poslovnom segmentu daće vam veliki podsticaj i snagu. Dobićete potvrdu svog rada, a neki od vas sada mogu i napredovati ili ostvariti zaista značajne poslovne saradnje. Pojedini za vikend mogu dobiti i “poziv koji se ne odbija”.

ŠKORPIJA

Slobodne Škorpije će biti na velikim iskušenjima! Otvara vam se prilika da uđete u jedan tajni odnos, i koliko god da vas to neodoljivo privlači, i dalje pokušavate da održite samokontrolu i da ne dozvolite da vas ove situacije “povuku”. Budite oprezni…

STRELAC

Bura, strast, fatalni novi počeci – vikend slobodnim Strelčevima obećava gomilu dešavanja koja će biti više nego podsticajna po vas! Neka privlačnost se može jako brzo aktivirati i vi ćete (bukvalno!) naglavačke uleteti u jedan odnos koji mnogo obećava.

JARAC

Malo je reći da imate volju, upornost, angažovanost. Pretvorili ste se u pravu mašinu kada je poslovni segment u pitanju. Krenuli ste i nemate nameru da stanete. Ipak, evidentno je da pomaci na bolje idu sporo, ali ne odustajte!

VODOLIJA

Ako ste spremni za uživanje, za avanturu ili za dobar provod sa nekim, onda nemate nikakvog razloga da se kočite – prepustite se, jer za vikend možete doživeti izuzetne momente. Onu pravu ljubav, stabilnost i trajnost – ostavite za neki drugi put. 

RIBE

U finansijskom segmentu ste uspeli da se stabilizujete. Ipak, nemojte se opuštati – neke obaveze koje ste “zaboravili” doći će na naplatu, i to verovatno već za vikend!