Dnevni horoskop za petak, 23. februar

horoskop
Freedigitalphotos.net/Lavoview

Škorpije danas čeka uzbuđenje na ljubavnom planu, a ribe susret sa starom simpatijom...

 

OVAN

POSAO: Nezadovoljni ste odnosom kolega, želite ozbiljnije saradnike i više poštovanja u radu, ali kako to ne zavisi od vas, potrudite se da odradite svoj deo posla i izbegavajte ogovaranja u kancelariji.
LJUBAV: Radujete se dugo očekivanom susretu sa starom simpatijom. Možda ćete se razočarati, ali bar ćete zadovoljiti znatiželju.
ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

BIK

POSAO: Očekuje vas komplikovan dan sa puno obaveza, skoncentrišite se kako ne bi napravili greške koje ćete posle teško ispraviti.
LJUBAV: Zadovoljavate se malim stvarima, jer se bojite da sebi priznate šta zaista želite. Morate biti hrabri i slediti svoje snove. 
ZDRAVLJE: Više se krećite.

BLIZANCI

POSAO: Nalazite se pred novom dilemom, da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi izvesni nesporazum koji treba prihvatiti kao prolaznu fazu u poslovnom pregovoru. Ipak, nema razloga da suviše rizikujete ili da eksperimentišete.
LJUBAV: Nesigurni ste i ne znate kako da se ponašate u novoj vezi. Opustite se i samo budite ono što jeste.
ZDRAVLJE: Pazite se virusa.

RAK

POSAO: Delujete dinamično, šarmantno i duhovito u izražavanju pred svojom okolinom, tako da Vam neko upućuje iskrene komplimente. Iskoristite te kvalitete u svoju korist.
LJUBAV: Nesporazumi koji vas prate u dijalogu sa bliskom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati.
ZDRAVLJE: Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi.

LAV

POSAO: Nedostaju vam određeni diplomatski maniri i više taktičnosti u susretu sa saradnicima, nesmotreno otkrivate više detalja nego što je potrebno. 
LJUBAV: Partner ima određene prioritete koji vama nisu po volji, ali svađom ništa nećete rešiti. Izložite smireno šta vas muči i pokušajte da dođete do kompromisnog rešenja.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

 

DEVICA

POSAO: U poslednje vreme zabušavate jer mislite da niste adekvatno plaćeni za svoj rad, pa vam nije bitno koliko ćete se zadržati na tom poslu. Možda bi trebalo da potražite drugo rešenje ako mislite da gubite vreme.
LJUBAV: Bez obzira koliko delujete tajanstveno pred voljenom osobom, ne uspevate u potpunosti da prikrijete svoje osnovno raspoloženje ili stvari koje potiskujete u sebi. 
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

VAGA

POSAO: Stalo vam je da ostavite dobar utisak na okolinu, pa povremeno preuveličavate svoje ideje ili planove koje promovišete. Pazite da ne preterate.
LJUBAV: Razgovarajte sa nekim o svojim dilemama. Nije dobro da sve držite u sebi.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte dozvoliti da neko u vama pokreće niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom. Ponašajte se profesionalno i već ste pobedili.
LJUBAV: Odavno ste probudili interesovanje kod jedne bliske osobe, ali nova simpatija će ušetati u vaš život i iaizvati ljubomoru, a možda i svađu oko vas.
ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

STRELAC

POSAO: Racionalnije koristite svoju energiju, jer radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima i u sklopu ličnih mogućnosti.
LJUBAV: Čini vam se kako uzalud razmišljate o nekom romantičnom susretu ili o pogrešnoj osobi, koja nije u vašem emotivnom dometu. Očekuje vas prijatno iznenađenje.
ZDRAVLJE: Zdravije se hranite.

JARAC

POSAO: Saradnici imaju različite predstave o zajedničkim interesima i ne razumeju sve vaše ideje. Potrebno je da uložite dodatnu energiju kako biste ostvarili svoje ciljeve.
LJUBAV: Dobro ste raspoloženi, nema razloga da uzmičete pred nekim ljubavnim signalima koje primećujete. 
ZDRAVLJE: Oraspoložite se nekom omiljenom zabavom.

 

VODOLIJA

POSAO: Imate dobru procenu različitih mogućnosti na poslovnoj sceni i umete da delujete sugestivno na svoju okolinu. Budite taktični kao što umete i uspeh vam je zagarantovan.
LJUBAV: Osećate emotivnu nesigurnost, izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili avanturističke porive koji mogu da vam stvore novu neprijatnost. 
ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost.

RIBE

POSAO: Preterujete sa svojim ambicioznim planovima i u želji da se dokazujete na različitim stranama. Očekuju vas negativni komentari ili primedbe zbog određenih postupaka.
LJUBAV: Iznenadiće vas susret sa starom simpatijom, koji će možda prerasti u nešto značajnije.
ZDRAVLJE: Unosite više vitamina.