Dnevni horoskop za utorak, 24. april

Horoskop
Pixabay.com

Saznajte šta su vam zvezde za danas pripremile.

 

OVAN 

Karijera: Dolazite do zaključka da vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspeh. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.
Ljubav: Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu.
Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

BIK 

Karijera: Nedostaje vam očekivani stepen poverenja u određene saradnike i zato ne pričate previše o svojim poslovnim planovima. Zadržite dodatnu meru opreza.
Ljubav: U susretu sa voljenom osobom suviše se oslanjate na svoj blisatavi um i potiskujete osećanja. Tako nepotrebno provocirate svog partnera.
Zdravlje: Dobro se osećate.

BLIZANCI 

Karijera: Stalo vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali još uvek ne možete da se opredelite i za najbolje rešenje. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči.
Ljubav: U ljubavnom odnosu zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni vaša očekivanja. Budite dovoljno kategorični kako biste dobili sve ono što želite.
Zdravlje: Kontrološite pritisak.

RAK 

Karijera: Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste ili da se sukobljavate sa osobom koja uživa veliku popularnost u krugu saradnika. Dobro procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju.
Ljubav: Partner, za razliku od vas, lakše rešava neke lične dileme ili zajedničke probleme. Na žalost, nečije samouvereno ponašanje vas dovodi u inferiornu poziciju koja vas sputava.
Zdravlje: Dobro se osećate.

LAV 

Karijera: Verujete u onu verziju koja odgovara vašim potrebama, tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Gubitak sa kojim se suočavate ne treba da utiče na vaše raspoloženje.
Ljubav: Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada ili privlači vašu pažnju. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja.
Zdravlje: Potrebno je da se opustite.

DEVICA

Karijera: Nema razloga da se upoređujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primenjuju drugačije kriterijume o uspešnom poslovanju.
Ljubav: Insistiranje na preteranim zahtevima pred partnerom trenutno donosi neki negativan efekat. Nekom smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje.
Zdravlje: U večernjim satima prijaće vam relaksacija.

VAGA 

Karijera: Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine i zato pokušajte da sagledate pozitivnu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku.
Ljubav: Pre nego što prihvatite nečiju emotivnu igru, važno je i da se prethodno dobro upoznajte sa svim osnovnim pravilima ponašanja.
Zdravlje: Obratite pažnju na svoje osnovne potrebe.

ŠKORPIJA 

Karijera: Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovnoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspeh, a neko pokušava da vam obezbedi bolje materijalne uslove.
Ljubav: Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima koje vas prate.
Zdravlje: Dobro se osećate.

STRELAC 

Karijera: Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rešenja. Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima.
Ljubav: Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, ali pri tome i često razmišljate o nečijem odsustvu. Nedostaje vam inicijativa kako biste prevazišli trenutnu situaciju.
Zdravlje: Čuvajte se povrede.

 

JARAC 

Karijera: Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti.
Ljubav: Delujete samouvereno i dobro raspoloženo. Nasuprot vama partner kao da vešto prikriva svoje emotivno nezadovoljstvo. Proverite na vreme svoje slutnje.
Zdravlje: Dobro se osećate.

VODOLIJA 

Karijera: Situaciju na poslovnoj sceni tumačite na sebi svojstven način i pri tome uporno ignorišete događaje koji se ne uklapaju u vašu procenu. Ne treba da podstičete kritizerski ton u odnosu sa saradnicima.
Ljubav: Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se između vas stvori novi emotivni zid koji vas udaljava.
Zdravlje: Prijaće vam odmor.

 

RIBE 

Karijera: Sa nekoliko dobrih poteza, možete učiniti više nego vaši saradnici ili poslovnih konkurenti. Pridržavajte se pravila da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati na različitim stranama.
Ljubav: U ljubavnom životu, neko vas sve više uzbuđuje i privlači vašu pažnju. Izbegavate da priznate svoju emotivnu slabost, ali odaju vas različiti postupci koji sve to jasno nagoveštavaju.
Zdravlje: U sjajnoj ste formi.