SAMOUVERENE, STRASTVENE I TVRDOGLAVE: Žene rođene u OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU VOLE NAJLUĐE

Horoskop
Pixabay.com

Ona se najglasnije smeje, ima najlepši osmeh, a njena samouverenost se vidi na sve strane. Privlačna je, odvažna, strastvena, tvrdoglava, za nju kažu da voli najluđe, puna je života i želje za ljubavlju. Ako niste naslutili, u pitanju je žena u znaku Lava.

 

Veze

Nezavisna i snažne individualnosti Lavica želi partnera s kojim deli te osobine. Ne treba nekoga ko će se brinuti o njoj, već muškarca dovoljno sigurnog u sebe da joj dozvoli da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi. U vezi voli da je uvek puno zabave i dinamike – ne podnosi rutinu.

Prijateljstvo

Zahvaljujući svojoj toploj ličnosti, magičnoj energiji, entuzijazmu i poletnosti, Lavica kao magnet privlači ljude oko sebe, a njeni prijatelji neretko su i njeni “obožavaoci”.

Velikodušna Lavica svojim prijateljima voli da ugađa i mnogima je najbolja prijateljica.

Izgled i stil

Gusta neukrotiva kosa poput lavlje grive, izražajne crte lica, velike, tople oči, iskričav pogled, široko čelo, prćasti nos i male uši fizičke su karakteristike po kojima je Lavica prepoznatljiva. Najviše je ponosna na svoju gustu kosu debelih vlasi koja je obično plave ili crvene boje.

Viša je i dužih nogu, dužeg struka, elegantne i vrlo čvrste muskulature i kraljevskog držanja. Uvek deluje ugledno, ponosno i uravnoteženo.