VIKEND HOROSKOP: Pravo vreme za odmor i opuštanje dok jedan znak OBAVEZNO mora da izađe u NOĆNI PROVOD

horoskop
dnevno.rs/kolaž

Saznajte šta vas čeka na polju ljubavi, zdravlja i posla ovog sunčanog vikenda.

 

Iskoristite slobodno vreme za odmor, opuštanje i druženje, a proverite i da li će vam zvezde biti naklonjene.

OVAN 

Iako zvezde obećavaju avanturu, ne sedite skrštenih ruku. Ništa vam neće pasti sa neba već sami morate da se potrudite.

BIK 

Izuzetno prijatan vikend, bar kad je ljubav u pitanju. Doduše, ima i onih koji za ljubav mnogo ne mare, pa će biti okruženi ljudima i stvarima koje im pričinjavaju zadovoljstvo. Dobro se osećate jer ste zadovoljni svim segmentima života.

BLIZANCI 

Nađite način da dođete do duševnog i emotivnog mira koji vas povremeno napušta. Niste vi krivi!

RAK

Da li posvećujete dovoljno pažnje partneru? Blaga napetost koju osećate u poslednje vreme posledica je toga, a ovaj vikend je pravo vreme da se posvetite jedno drugom.

LAV 

Preosetljivost i osećaj da vas niko ne voli samo je subjektivan, a može imati veze sa traumama iz prošlosti. Svi vas zapravo vole, samo to teško dopire do vašeg srca. Morate ga zagrejati.

DEVICA 

Mogući su zdravstveni problemi, ali ćete ih eliminisati ukoliko na vreme preduzmete konkretne korake. ovog vikenda, posevtite se svom zdravlju.

VAGA 

Partner vas obasipa pažnjom i ispunjava sve vaše želje. Da li mu uzvraćate na adekvatan način? Možda ga upravo to privlači.

ŠKORPIJA 

Sve je u znaku partnersko-bračnih odnosa. Na tom planu ste osetljiviji od svih. Samim tim, moguće su i greške u razmišljanju i nezadovoljstvo.

STRELAC 

Umesto što se svađate i nervirate, krenite da sanirate uzrok, tj. zalečite bolesne rane. Sve će biti u redu.

JARAC

U ljubavi, na poslu i na materijalnom planu nadajte se uspehu samo pod uslovom da budete dinamičniji i određeniji. U protivnom – ništa.

VODOLIJA 

Opuštate se i zaboravljate na nezadovoljstva emotivne prirode. Izađite i provedite se! Videćete – prijaće vam neverovatno!

RIBE 

Želite da rešite zapuštene ljubavne probleme. Možda se upravo zbog toga stvari ne odvijaju željenim tempom. Samo polako.