VIKEND HOROSKOP: Stižu zdravstveni problemi, većini će PRIJATI ODMOR, ali jedan znak ponedeljak će dočekati SMRTNO ZALJUBLJEN

Labudovi ljubav
Pixabay.com

Promenljivo vreme ovih dana odraziće se i na zdravlje pojedinih horoskopskih znakova, a zvezde predviđaju i druge komplikacije.

 

Saznajte šta su vam zvezde priredile za dane vikenda.

OVAN 
Neko vas iritira svojim ponašanjem. Izbegavajte sumnjivo društvo ili susret sa osobom koja se nalazi na nekom lošem glasu. Prijaće vam relaksacija.

BIK 
Pojačana sujeta vas navodi na pogrešan zaključak. Razmislite, zbog čega partner deluje emotivno hladno ili nezainteresovano za vaše ideje. Uvek postoji dobro objašnjenje.

BLIZANCI 
U susretu sa voljenom osobom pokažite da imate dovoljno razumevanja. Neko zaslužuje beskrajnu ljubav, pažnju i toplinu mnogo više nego što pretpostavljate. Dobro se osećate.

RAK 
Zabrinuti ste zbog nekih događaja koji uznemiravaju blisku osobu. Ulažete veliki napor da ispunite nečija očekivanja i možda vam nije lako, ali vredi da se potrudite. Korigujte ishranu jer vam ovo promenljivo vreme ne prija.

LAV 
Nepotrebno se opterećujete problemima koji vas udaljavaju od jedne drage osobe. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu kako biste promenili boju u raspoloženju.

DEVICA 
Ne budite suviše strogi prema voljenoj osobi jer ni sami ne pružate dovoljno. Okolnosti nisu idealne, ali mogu uskoro da se promene. Pokažite da imate i notu samokritičnosti.

VAGA 
Čini vam se da partner ima drugačija interesovanja i da ne obraća posebnu pažnju na vaše primedbe. Zato uzalud trošite velike reči objašnjavajući svoje namere. Nervozni ste. Možda ste meteoropata.

ŠKORPIJA
Uzimajte vitamine. Iscrpljeni ste i ovo promeljivo vreme vam uopšte ne prija. Ovog vikenda – samo odmarajte!

STRELAC
Razgovor i susret sa jednom osobom podsetiće vas na lepša vremena ili na neke emotivne uspomene. Priuštite sebi više radosti ovog vikenda i uslove u kojima ćete se dobro osećati.

JARAC 
Izbegavate novu raspravu i dokazivanje istine u susretu sa voljenom osobom. Nemojte se zaklanjati iza nekih lažnih obećanja. Problemi se neće rešavati sami po sebi.

VODOLIJA 
Ukoliko vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje, privatne probleme rešavajte trezveno i bez velike euforije. Važno je da uspostavite dobru kontrolu nad svojim emocijama. U suprotnom – očekujte probleme, počev od glavobolje.

RIBE 
Vaš partner čini stvari zbog kojih treba da se osećate vrlo polaskano ili zadovoljno. Odgovorite iskreno i na sličan način i čeka vas vikend ljubavi.