NIŠTA IM NIJE SVETO: Ovi znaci zodijaka raskidaju na NAJBRUTALNIJI NAČIN

Raskid
Pixabay.com

Ovi znakovi horoskopa raskidaju bez trunke emocije.

 

OVAN

Pored toga što se hladi podjednako brzo ko što se zagreje, pa mu nije strano isključivanje telefona i sakrivanje od osobe sa kojom se do juče savršeno provodio, pa čak i slanje potpuno hladnih i bezličnih poruka kojima te obaveštava da za tebe više neće biti slobodan (verovatno ima već unapred pripremljen templejt za to), ovaj horoskopski znak s vremena na vreme zaista ume od raskida da napravi spektakl.

Pošto je impulsivan i potpuno ambivalentan, vrlo lako može da se desi da te ostavi na neki važan datum, ili pri nekom veoma bitnom događaju za tebe. Nemoj se iznenaditi ako ti tužnu vest saopšti za rođendan, baš kad se budeš spremala da isečeš tortu, dok u susednoj prostoriji sede svi tvoji prijatelji.

 
Nemoj pritom da padneš u nesvest ako ti i pored svega predloži oproštajni seks (da napuni baterije, jer ne zna kad će mu se sledeći put posrećiti), pod izgovorom da to bude tvoj rođendanski poklon od njega. Danas nam je divan dan, divan dan…

 

STRELAC

On baš ne voli da prlja ruke i užasava se konfliktnih situacija, pa će umesto da ti u lice kaže kako se oseća, radije poslati druga da sredi stvar. Dovoljno je pametan da zna da bezličan raskid putem poruke ne dolazi u obzir, jer to pre svega nije kulturno – a strelcu je veoma stalo do manira. Zato, će poput nekakvog cara ili kralja (kakav samom sebi on jeste) poslati glasnika.

Uvek pri ruci nosi malo šećera i vode, jer se nikad ne zna kada će se na dogovorenom sastanku umesto tvog dragog pojaviti njegov najbolji prijatelj oborenog nosa i tužnog glasa kao da ti izjavljuje saučešće, dok u rukama drži kesu svih stvari koje si nekad zaboravila kod tvog, sada već bivšeg dečka… ili će se na tvoj poziv javiti njegova nova devojka. Kao što već rekosmo, strelac mrzi rasprave, pa će radije prepustiti njoj da se sa tobom raspravlja, dok on blene u svoje zanoktice i čeka da prođe gnjavaža.

 
Malo obzirniji džiber će te pozvati kod sebe, pa ti umesto reči i objašnjenja samo pustiti pesmu “Babe I’m gonna leave you” i značajno te pogledati, a onda pobeći u WC da tamo sačeka dok ti odeš.

 

RIBE

Kada je o raskidima reč, on je potpuno izvan ovog svemira. Ako do sada nikad nisi bila načisto na čemu si sa njim, znaj da je gotovo kada ga jednog dana budeš pozvala, a on ti odgovori sa “Hej, gde si! Pričaj brzo, u romingu sam.” Tu saznaješ da je otputovao na dogovoreni posao u inostranstvu i da se neće vraćati tri meseca (akobogda i više – ako nađe neku strankinju da se oženi za papire).

Zašto ti ništa nije rekao? Zašto nije ljudski raskinuo sa tobom? Ako želi da bude sa tobom, zašto te nije pozvao da ideš sa njim? Odgovor je jednostavan – on je riba u horoskopu i za njega ne važe uobičajena pravila. Najgore što možeš sebi da uradiš je da sve ovo shvatiš lično.