PREVARIĆE VAS ČIM GA ZAPOSTAVITE: Ovaj horoskopski znak je najveći PRELJUBNIK!

Prevara
Pixabay.com

Možete li da pretpostavite o kom znaku je reč?

 

Sudeći prema rezultatima nedavnom istraživanja, apsolutni šampion u neveri je – Strelac. Mnoge je ovo iznenadilo jer su Strelci na glasu kao vrlo lojalni i verni partneri.

Možda upravo zbog toga njihovi motivi za preljubu nikada nisu površni. Istraživanje je pokazalo da Strelac ne vara zbog požude nego isključivo ako je u lošoj vezi koja ga ne čini srećnim.

Zanimljivo je da su strastvene Škorpije prema rezultatima na poslednjem mestu na lestvici preljubnika. Naime, oni i “ne stignu” da prevare svoje partnere zato što ih češće naglo ostave zbog potencijalne nove ljubavi koju odmah žele da realizuju.

Zašto Strelac vara?

Po prirodi je vrlo lojalan i često je on taj kojeg varaju, ali kada oseti da ga se ne poštuje i da je potpuno zanemaren u vezi, iz ljutnje počinje razmišljati o tome postoji li za njega neko bolji.

Time sebi otvara put za neveru.

Kako prepoznati da Strelac vara?

Inače je vrlo staložen i spreman na konstruktivnu raspravu, ali nakon preljuba kod njega možete primetiti povećan “interes” za sukobe i svađe koje ne vode nikuda. Na taj način manifestuje se osećaj griže savesti koji ga obuzima zbog nevere.