Horoskop ZNA ko je VAŠ SAVRŠENI PARTNER za SEKS! Neki znakovi SLAŽU se u krevetu BOLJE nego ostali!

seks
Pixabay.com

Iako je dobar seks povezan i s emocijama, na intuitivnoj bazi nekim znakovima je suđeno da iskuse veću strast. Proverite s kim se poklapaju vaše zvezde u krevetu.

 

Generalno, u krevetu se najteže slažu vatreni i zemljani, kao i vazdušni i vodeni znakovi Zodijaka. Zemljani znakovi nikad ne preuzimaju inicijativu, dok se vodeni vode emocijama. Iako ne mora da bude pravilo, pogledajte šta zvezde kažu o tome koji su parovi predodređeni za eksploziju strasti.

Ovan

Strastveni i nestrpljivi, ovi ljubavnici seks vide kao ultimativnu zabavu pa i bit ljubavnog odnosa. Preferirajupravu akciju, a ne nežno vođenje ljubavi, a žele to što žele i žele to odmah. Seksualno su najkompatibilniji s Lavom, Strelcem, Blizancima i Vodolijom.

Bikovi

Slove kao najsenzualniji od svih znakova, imaju hedonistički pristup seksu i važno im je da je redovan. Obožavaju duge predigre i igrice zavođenja, kao i iščekivanje seksa. Seksualno su najkompatibilniji s Devicom, Jarcem, Rakom, Škorpijom i Ribama.

Blizanci

Pripadnike ovog znaka važno je prvo mentalno stimulisati, vole seksi razgovore o samom činu, maštanje, pričanje o fantazijama i ideju da su oni vaša. Seksualno su najkompatibilniji s Vagom, Vodolijom, Ovnom, Lavom i Strelcem.

Rak

Pripadnici ovog znaka vole osećaj pripadnosti i sigurnosti, kao i intimnu koja proizlazi iz emocionalne povezanosti, tada im je seks najbolji. Inicijalno sramežljivi, odlični su ljubavnici koji se zaista trude da zadovolje partnera. Seksualno su nakompatibilniji s Bikom, Devicom, Jarcem, Škorpijom i Ribom.

Lav

Pripadnici ovog znaka pršte od šarma i strasti, a u seksu su inovativni i posvećeni partneru, pa je s njima samo potrebno prepustiti se i dati im inicijativu. Seksualno su najkompatibilniji s Ovnom, Strelcem, Blizancima, Vagom i Vodolijom.

Devica

Suprotno tome kako deluju, Device su slatke i romantične, pa ih podsvesno oduševljavaju “zle” igrice. Seksualno su im najkompatibilniji znakovi Bik, Jarac, Rak, Škorpija i Ribe.

Vaga

Za pravo raspoloženje Vagama se treba udvarati i laskati i napraviti seksi atmosferu, tada će oni razuzdati svoje strasti. Uzbudiće ih i seksi donji veš, kao i primamljiv parfem partnera, ali vole i iznenađenja. Seksualno su najkompatibilniji s Blizancima, Vodolijom, Ovnom, Lavom i Strelcem.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka poznati su kao najveći zavodnici u horoskopu s velikim libidom. Preziru rutinu, a najviše ima prija partner koji razmišlja slično kao i oni, pa vole adrenalinske izazove, seks na nesvakidašnjim mestima, lude poze… Seksualno su najkompatibilniji s Rakom, Ribama, Blizancima, Vagom i Vodolijom.

Strelac

Oni koji su u krevetu s pripadnikom ovog znaka znaju da je to iskustvo potpuno različito od svega što su dosad probali. Zadovoljiće partnera i očekivati da on uradi to isto, ali i da to traje satima i zove na još. Seksualno su najkompatibilniji s Ovnom, Lavom, Blizancima, Vagom i Vodolijom.

Jarac

Pripadnici ovog znaka čine se potpuno nezainteresovani, ali čim ih namamite u spavaću sobu pretvaraju se u seks-životinje, koje se tim “zadacima” posvećuju jednako kao i svemu drugome. Privlače ih pametni ljudi koji će ih zaintrigirati rečima, a seksualno su nakompatibilniji s Bikom, Devicom, Rakom, Škorpijom i Ribama.

Vodolija

Teško je precizno odgonetnuti ove ekscentrike jer im svaki dan odgovara nešto drugo, ali činjenica je da imaju snažan libido koji se povećava s mentalnom stimulacijom i količinom zavođenja u odnosu, a s pravim partnerima rado će se prepustiti i onome što bi drugi nazvali perverzijama. Seksualno su najkompatibilniji s Blizancima, Ovnom, Lavom i Strelcem.

Ribe

Pripadnici ovog znaka vole igre dominacije i podređenosti u krevetu, kao i fantazije u kojima su oni bespomoćnii moraju da uživaju “protiv svoje volje”. Što je duži staž odnosa, to se oni više prepuštaju u krevetu i postaju divlji. Seksualno su najkompatibilniji s Rakom, Škorpijom, Bikom, Devicom i Jarcem.