Dnevni horoskop za subotu, 22. oktobar

Mesec Nebo Zvezde
Pixabay.com

Današnji dan donosi vam brojna iznenađenja na planu posla, zdravlja i ljubavi... Saznajte koja su...

 

OVAN

POSAO: Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata, ali na kraju će pravda pobediti.
LJUBAV: Suviše temperamentno reagujete u situacijama za koje vaša okolina ili voljena osoba ima drugačije viđenje i rešenje. Uvažite i tuđe stavove.
ZDRAVLJE: Čuvajte se virusa.

BIK

POSAO: Poslovne obaveze se gomilaju i imate utisak da nećete uspeti da se izborite, ali pomoć će stići u trenutku kada je ne budete očekvali.
LJUBAV: Smatrate da vam partner ne uzvraća pažnju u i ljubav. Budite realni, ne umišljajte probleme tamo gde ih nema.
ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

BLIZANCI

POSAO: Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da se vaše ideje uklope u zajednička merila i interese.
LJUBAV: Pokušavate da privučete nečiju pažnju, zbog čega ne primećujete druge opcije koje vam se otvaraju.
ZDRAVLJE: Moguća migrena.

RAK

POSAO: Ne prihvatete tuđe savete i sigurni ste u svoje odluke, ali imajte na umu da će u tom slučaju i sva odgovornost biti na vama.
LJUBAV: Ne brzajte sa odlukama kada su emocije u pitanju. Nekada nije sve kako izgleda na prvi pogled.
ZDRAVLJE: Više se krećite.

LAV

POSAO: Ukazala vam se poslovna prilika koja nije po vašoj meri i zbog toga ste spremni da je u startu odbacite. Možda biste mogli da joj date priliku, nikada ne znate dok ne probate.
LJUBAV: Neko vam je pomutio um, a vi mu sve verujete. Počnite da razmišljate svojom glavom.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

DEVICA

POSAO: Nema potrebe da dajete ishitrene izjave u susretu sa saradnicima, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja. 
LJUBAV: Suočeni ste sa izborom između novog i starog. Razmislite dobro i ne postupajte ishitreno, neke stvari morate sami da shvatite.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

VAGA

POSAO: Potrebna vam je promena, ali se ne usuđujete na rizik i propuštate dobre prilike. Morate biti odvažni kako biste pokrenuli promene.
LJUBAV: Izbegavate da donosite odluke kada je situacija previše komplikovana, već čekate krajnji ishod. Nemojte posle da zažalite što niste reagovali na vreme.
ZDRAVLJE: Ne izlažite se vetru.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne donosite nagle odluke na osnovu posrednih informacija, dobro se raspitajte o svim aspektima ponude pa tek onda odlučite šta ćete poduzeti.
LJUBAV: Partner vas podržava u svakoj nameri, ali vi kritikujete svaki njegov potez. Pokažite malo više razmevanja. 
ZDRAVLJE: Dobro se utoplite.

STRELAC

POSAO: Smatrate da se vaš rad i trud ne cene dovoljno. Nemojte previše otvoreno to da pokazujete jer rizikujete da izgubite i to malo sigurnosti koju imate.
LJUBAV: Doživeli ste veliko razočaranje, ali odbijate da se suočite sa time. Dajte sebi vremena da stanete na noge, nema potrebe da forsirate nešto što nema budućnosti.
ZDRAVLJE: Osećate se malaksalo, potreban vam je odmor.

JARAC

POSAO: Delujete neozbiljno pred kolegama jer prezentujete ideje koje nisu u potpunosti razrađene. Posvetite više pažnje svom radu kako bi vas shvatili ozbiljno.
LJUBAV: Srešćete staru simpatiju i to će vas jako usrećiti, ali morate da shvatite da se ljudi menjaju i da ćete imati utisak kao da upoznajete potpuno drugačiju osobu. 
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

VODOLIJA

POSAO: Nekada morate da rizikujete da biste profitirali, a ovo je savršena prilika da vaša karijera krene u pravcu u kome biste želeli. 
LJUBAV: Osećate da ste upali u rutinu sa partnerom, ali ne prebacujte odgovornost, već preduzmite nešto da se situacija promeni.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna.

RIBE

POSAO: Imate utisak da tapkate u mestu i želite neki poslovni izazov koji će promeniti vašu svakodnevnicu. Možda tražite na pogrešnom mestu. 
LJUBAV: Želite da upoznate nekog novog, ali niko nije dorastao vašim visokim kriterijumima. Budite malo otvoreniji i ukazaće vam se brojne prilike.
ZDRAVLJE: Jedite više voća i povrća.