Vesti  Magazin  /  Horoskop

BOŽIĆNO IZNENAĐENJE: Ovo su Idealani pokloni za horoskopske znakove

Horoskopski znakovi vam mogu dati sjajne ideje koje će vam poslužiti da na najbolji način iznenadite vama drage osobe.
Autor: M.A. Foto: Pixabay.com
Vreme: 20:00h | 07. januar 2017. - 12:30h | 07. januar 2017.
0

 

Traženje idealnog poklona može potrajati satima, danima... Odlučili smo da vam pomognemo kako biste osmislili najbolje iznenađenje za: vaše prijatelje, članove porodice ili ljubavnog partnera. 

 

U skladu sa osnovnim karakteristikama horoskopskih znakova, ovo su sledeći predlozi:

 

OVAN – Voli lepo da izgleda zbog toga će muškim pripadnicimaovog znaka pravi poklon biti dobar parfem ili osportska oprema, a ženama će se svideti pokloni poput proizvoda za negu kose ili tela. Nećete pogrešiti ni ukoliko izaberete neki modni detalj.

 

BIK – Obožava Božić i sve u vezi sa poklonima, a jedan je od retkih znakova kod kojih je teže i skuplje zadovoljiti muškarce. Da biste ih iznenadili potrebno je da budete dobro upoznati sa stvarima koje vole i za koje se interesuju, dok će lepši pol biti zadovoljan i sa kompletom lepih sveća ili svetlucavim anđelom.

 

BLIZANAC – Muški predstavnici ovog znaka obožavaju da komuniciraju, tako da bilo kakvi mali tehnički uređaji mogu predstavljati sjajan poklon, a ženama ćete udovoljiti još lakše – bilo šta sa puno sjaja i šljokica će ih oduševiti.

 

RAK – Obožava stvari vezane za dom. Ono što je najvažnije jeste da poklon koji namenite raku bude nešto što voli – tako će biti siguran da pamtite njegove želje, kao i da ga pažljivo slušate.

 

LAV – Tu ćete morati da se 'otvorite' inače će poklon biti propraćen prezrivim pogledom. Što skuplje – to bolje, po mogućnosti unikatno i poslednji krik mode ili tehnologije.

 

DEVICA – Što se tiče poklona veoma je čudna. Muškarce obavezno pitajte šta da im poklonite, neće se ljutiti. Sa druge strane, žene će zadovoljiti i sitnice, kako ne bi brinule oko toga da će morati da se istroše kako bi vam vratile poklon istom merom.

 

VAGA – Voli da izgleda elegantno, bez obzira na pol, pa i jednim i drugim možete kupiti neki modni detalj ili komad odeće.

 

ŠKORPIJA – Pazi na izgled, pa je muškarcima lako izabrati neki dobar šal ili rukavice, knjigu o temi koja ga zanima... Dok će ženama biti malo teže udovoljiti – one bi najviše volele romantično putovanje u nepoznato.

 

STRELAC – On je praktičan, pa će karte za koncert biti odličan poklon, a ako toga nema – nešto svetlucavo, poput dobrog priveska za ključeve.

 

JARAC – Nije ga lako iznenaditi. Preporučujemo vam da muškarcima odaberite neki dobar novčanik ili računarsku opremu, dok će žene obradovati šminka, preparati za negu kože i lica...

 

VODOLIJA – Veoma komplikovana. I za muškarce, kao i za žene, moraćete da smislite nešto što niko drugi nema... 

 

RIBA – Voli originalne poklone. Najbolje je da pripadnicima ovog znaka nešto napravite. Neka je to i sitnica, oni će biti najsrećniji kada vide da ste uložili trud kako biste ih obradovali.

Komentari

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.