Preljubnici pored njih mogu da odahnu: Tri horoskopska znaka koja će vam OPROSTITI PREVARU

žena
Pixabay.com

Preljuba je uvek bolna tema, ali postoje i ljudi toliko velikog srca da su, kada vole, spremni čak i da pređu preko nje. Oni obično pripadaju ovih horoskopskim znacima!

 

Postoje znaci Zodijaka koji, kada vole, vole “do daske”, duboko i iskreno i oprostiće čak i prevaru osobi koja im je važna.

Ovo su dva znaka čiji će vam pripadnici oprostiti čak i ako ih prevarite sa drugim… bar prvi put!

Vaga

Vaga će “izvagati” situaciju u kojoj se nalazi veza sa partnerom. Ako proceni da se za nju vredi boriti, oprostiće prevaru. Naravno, mora da vidi kajanje. Ako izvaga da vam jednostavno nije dovoljno žao, očekujte da vam vrati milo za drago!

Blizanci

Ako otkriju prevaru Blizanci nikada neće burno reagovati. Oni su veoma razumni i, iako ćete ih preljubom duboko pogoditi, to neće pokazati. Umesto toga, oni će duboko udahnuti, “izbrojati do deset” i ako procene da ste vredni borbe, vrlo je moguće da će vam oprostiti. 

Ribe

Kada vole Ribe vole iskreno i duboko. Emotivne su i predaju čitavo svoje biće partneru. Zato će ih svaka prevara strašno pogoditi. Očekujte mnogo suza i drame, ali nakon svega, Ribe će vrlo često u svom srcu naći mesta za oproštaj. Naročito ako procene da je u pitanju bio samo seks jer je za njih emocionalna povezanost mnogo važnija od telesne bliskosti.