HOROSKOPSKI PROVODADŽIJA: Devojke, saznajte zašto (ne) treba da se zaljubite u NJEGA!

Ljubavni horoskop
Dnevno.rs/Kolaž

Astrologija može da vam pomogne u mnogo čemu, pa i oko toga da li je (i zašto) dobro zaljubiti se u nekog muškarca. Saznate šta je u horoskopu vaša simpatija i pročitajte da li je pametno da nastavljate sa tom pričom i da je još više produbite.

 

OVAN

On je drzak, hrabar i avanturistički nastrojen. Atletski je građen, izuzetno muževan i živi za izazove. Međutim, ponekad ume da bude previše takmičarski nastrojen, pa to ponekad može da napravi problem u vezi.

BIK

Snažne je volje, ali je istovremeno i senzualan i veoma prizeman. Ume podjednako da uživa u sitnicama, ali i u neviđenom luksuzu. Uglavnom je lojalan, ali ako ne oseti da dobija koliko želi, uskratiće vam vernosti. Bikovi često umeju da budu i previše zahtevni.

BLIZANCI

On je inteligentan, zabavan i veoma pričljiv. Volite to što je uvek spreman da vas zasmeje i što daje sve od sebe da vam ulepša život. Ipak, ponekad vam se može učiniti da nije naročito zainteresovanza vas. Često ćete se pitati da li je njegov verbalni flert samo stvar navike, deo igre, a ne nešto što zaista misli.

RAK

Veoma je osećajan i voli da bude u centru vaše (i svačije) pažnje. Voli dobru hranu i dobar razgovor i učiniće sve da se pored njega osećate sigurno. Međutim, ponekad misli umeju da mu odlutaju i pomislićete da, iako tvrdi da je uz vas, zapravo razmišlja o sutrašnjim poslovnim obavezama.

LAV

Puni su samopouzdanja, harizmatični i isijavaju toplinu. On je darežljiv i veoma kreativan. Ipak, ume da vas žestoko iskritikuje, ali i da vas slaže. On očekuje da vi njegove laži prihvatite čak i kada ste svesni toga da ne govori istinu.

DEVICA

On je praktičan, pouzdan, inteligentan i ima izrazito razvijene društvene veštine. Rečju, on je sve što želite od jednog muškarca. Međutim, često ćete morati da ga podsetite da vodi računa o sebi, jer on retko kad da se seti i da treba da se očešlja.

VAGA

Pripadnik ovog znaka izgleda savršeno, ume sa rečima i ceni kulturu i umetnost. Ima sve kvalitete i teško je ne zaljubiti se u njega. Ali, on neće podnositi vaše kritike, ali će vas zato žestoko osuđivati.

ŠKORPIJA

Tajanstven je, intenzivan i izuzetno strastven. On voli da vas kontroliše i voli da dokaže svoju snagu. To ponekad ume da bude loše po vašu vezu. Duge veze mu nisu strane, ali dobro procenite da li možete da izdržite njegove prohteve.

STRELAC

Duhovit je i voli da vas zasmejava do suza. Strelac je iskren i izuzetno spiritualan. Iako važi za avanturistički znak zodijaka, on često voli da se ušuška i da gleda televiziju. Ipak, retko koji strelac voli veze i obaveze, pa pazite kako gradite priču sa njim.

JARAC

On je sladak, iskren, moćan i veoma astraktivan. Vrlo dobro ume da vas proceni i da vam se u svakom koraku uvuče pod kožu ako to želi. Međutim, treba da znate da je njemu posao na prvom mestu, kao i da teško izražava osećanja.

VODOLIJA

Interesantan je, otvoren i nepredvidiv. Stimuliše vaš mozak kao niko do sad i divite se njegovoj originalnosti. Ipak, ako ga razljutite pripadnik ovog znaka ume da bude gnevniji nego iko i toga treba da se pazite.

RIBE

On iskreno govori o svojim osećanjima i veoma je pažljiv. Brine se o vama, nežan je i romantičan. Međutim, ukoliko “nanjuši” problem ili potencijalnu raspravu, okrenuće se i otići će bez pozdrava.