VIKEND HOROSKOP: Čeka nas opuštanje i zabava, a jedan znak će se LUDO ZALJUBITI!

devojka
pixabay.com

Da li ćete vikend rezervisati za provod ili odmor? Proverite šta kažu zvezde.

 

OVAN

Prijaće vam nečije prisustvo ili “susret iznenađenja”. Dozvolite svojim emocijama da vas navedu na dobar izbor ili na odluku koja može da prija i vašem partneru. Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju. Iskoristite lepo vreme za šetnju u prirodi.

BIK

Ovaj vikend stvoren je za učenje, rad i kreativno izražavanje. Imate potrebu da iskažete svoje talente i da zbog toga budete nagrađeni. Kreirajte, stvarajte i osećajte. Moguće je da ćete se osećati osetljivijim nego što jeste, ali pokušajte da se opustite i uživate u slobodnom vremenu.

BLIZANCI

Naredni dani rezervisani su za porodicu. Možete očekivati od roditelja neke veoma korisne savete. Obratite pažnju na reči koje će vam uputiti, jer mogu mnogo da vam pomognu u nekom vašem problemu koji ne želite da podelite sa drugima. 

RAK

Imate veliku potrebu da svom partneru kažete šta vam je na duši. Na vrlo lep način ćete popričati sa najdražom osobom i uspeti da prevaziđete probleme. Primenićete onu čuvenu izreku: “Lepa reč i gvozdena vrata otvara!”

LAV

I dalje ste dosta okrenuti razmišljanju o finansijama. Možda vam se baš za vikend desi da čujete neku vest koja će vas obradovati, a tiče se vaše karijere i finansija. Nikad se ne zna. Vi samo radite i nastavite da budete tako genijani kao i do sada.

DEVICA

Vreme provodite radeći na sebi i čitajući. Ukoliko ste student, možda je pravo vreme da prionete da završite sa ispitima koji su vam ostali. Umni rad vas veoma ispunjava i tu se najbolje osećate. Provedite vikend u prirodi. Opustite se.

VAGA

Za vas je radna nedelja bila i te kako naporna. Neke starije kolege su imale potrebu da zbog ličnih problema kažu neistinu o vama. Ipak, nemojte se nervirati i uzimati im za zlo, već im oprostite i okrenite se sebi i vašoj porodici. Uostalom, petak je! Vikend je pred vama – uživajte.

ŠKORPIJA

Muče vas finansijske brige i dugovi zbog kojih se često prepirete sa vašom porodicom. Ne možete više da izdržite pritisak koji na vas vrše u želji da vam pomognu, a zapravo rade baš suprotno. Okrenite se partneru u potrazi za pomoć i razumevanje. Razgovor sa voljenom osobom će vam mnogo značiti.

STRELAC

Imate dosta svojih briga sa kojima ne znate trenutno da izađete na kraj. Na sve to, porodica pokušava da vam pomogne, ali vam zapravo svojim stavom samo odmaže. Nemojte se stalno boriti protiv istih stvari, već se prepustite, ne razmišljate mnogo i okrenite se onome što vam pričinjava zadovoljsto.

JARAC

Kao pravi znak Jarca, uvek odmeren i odvažan u svojoj pojavi i svom načinu govora, vi ćete za promenu ovog vikenda pokazati vašu emotivnu stranu. Posao i sve obaveze ostavljate po strani – vreme je za provod! Neočekivano ćete sresti osobu iz prošlosti koja će vam ulepšati vikend.

VODOLIJA

Imate malih finansijskih problema. Čini vam se da vam novci kao voda beže kroz prste. Nemojte se brinuti, ovog puta će vam porodica pritrčati u pomoć. Pružiće vam ruku kada vam je najpotrebnija i pogurati vas dalje kako ne biste klonuli duhom i ostali da stojite u mestu, jer vi ste znak koji voli promene, a ne statičnost.

RIBE

Imaćete potrebu da umesto povlačenja u svoj svet, sa partnerom ili sa prijateljima odete u neki provod. Možda svi zajedno odete na neku manifestaciju ili dešavanje u gradu koje odgovara vašem temperamentu. Vi ste rešili da plivate drugim vodama i istražujete dubine i nepoznate predele okeana.