Dnevni horoskop za ponedeljak, 27. mart

Horoskop
Sxc.hu/zager

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za početak radne nedelje.

 

OVAN

Danas poslovna pitanja rešavate sa više elana. Na kolege delujete vrlo podsticajno. Očekuju vas teškoće u ostvarenju priželjkivanog ljubavnog odnosa. Nerado pristajete na ustupke koje će zahtevati razvoj vaše veze. Obezbedite sebi više odmora.

BIK

Sve vam se čini komplikovano i uzaludno. Nemate volje da rešite i najmanje poslovne probleme. Ne smete dopustiti da vas strah od poraza spreči da ostvarite ljubavnu sreću. Uključite u svoj život neku fizičku aktivnost.

BLIZANCI

Budite uporni u tome što ste počeli, rezultati rada će se pokazati kad-tad. Mešanje roditelja u vaš ljubavni život može da vas izbaciti iz takta. Moguće je da u afektu kažete i ono što ne mislite pa će vam kasnije biti žao. Povećana je potreba za uživanjem, posebno u hrani. Pazite samo da zbog preterivanja ne ugrozite zdravlje.

RAK

Imate dosta samopouzdanja, odvažno se upuštate u nove poslovne projekte. Samopouzdanje vam ne manjka ni da priđete osobi koja vam se sviđa. Ako ste u vezi, razmišljajte o zajedničkom životu. Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove koji vas opterećuju.

LAV

Iako ste osvojili nečiju naklonost i simpatije, uviđate da to nije dovoljan uslov da ostvarite svoje poslovne namere. Ne možete da vodite glavnu reč ili da postavljate nove uslove. Potrebno je da bolje kontrolišite svoje impulse, pre nego što nesmotreno povredite nečija osećanja. Preterana zabinutost se loše odražava na vašu koncentraciju.

DEVICA

Postoji osoba koja se ponaša pomalo neprofesionalno i postupa mimo ustaljenog protokola. Ipak, dokazivanje pravde ne predstavlja vaš primarni cilj. Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Prijaće vam izlazak, šetnja ili boravak u prirodi.

VAGA

Zarad poštovanja nekih poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje koje vam predlažu bliski saradnici. Ne možete da utičete na nečiju odluku i ponašanje. Spontani izliv nežnosti pred voljenom osobom donosi novu radost ili zajedničko zadovoljstvo, najviše kroz osećaj sigurnosti koji vam nedostaje. Prijaće vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti.

ŠKORPIJA

Potrebna vam je dobra koncentracija u momentu kada se donosi ključna odluka. Završite svoje obaveze u predviđenom roku. Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Pokušajte da se naspavate, već nedeljama niste priuštili sebi zdrav noćni san.

STRELAC

Važno je da se pravilno prilagodite novoj situaciji. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspešnim rezultatima. Nepravedno kritikujete voljenu osobu, popustite malo. Nema potrebe da se opetećujete nekim „teškim mislima”.

JARAC

Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i vaši saradnici ne založe za slične. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Dešava se da preosetljivo reagujete na različite sitnice. Oslonite se na nečiju iskrenu podršku. Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.

VODOLIJA

Upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere ili negativan uticaj na vaše ponašanje. Nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u susretu sa bliskom osobom, počinje da utiče na vaše promenljivo raspoloženje. Delujete napeto, opustite se u odgovarajućem društvu.

RIBE

Morate imati dovoljno hrabrosti, da prihvatite izvesnu odgovornost za svoje postupke. Situacija će se rešiti, nema razloga za preteranu zabrinutost. Nema potrebe da smišljate nove ili neke lažne izgovore. Prihvatite suočavanje sa istinom i biće vam lakše. Delujete napeto, potrebna vam je nečija emotivna podrska.