NIJE ZA OSETLJIVE DUŠE: Horoskop otkriva vaše NAJPRLJAVIJE fetiše!

Seks
Foter:

Možda ste mislili da su fetiši nešto što ostaje skriveno unutar zidina spavaće sobe, ali zato je tu astrologija - da otkrije sve vaše mračne tajne. Sram vas bilo! :)

 

OVAN

Vi ste okrutni sadista. Gladni ste moći u spavaćoj sobi, a posebno su ženski Ovnovi opaki. Nije im strano da maltretiraju partnere i vezuju ih. Ovnovi čak vole i da zajašu svoje partnere – bukvalno – popnu im se na leđa, vežu uže oko vrata i igraju se kauboja sa Divljeg zapada.

BIK

Igranje izmetom? Bikovi koji su poznati po tome što vole luksuz, ujedno vole i sve zemaljsko, sve ljudsko. Nimalo im nije stran “zlatni tuš”. Seks sa njima je uvek prljav i žestok.

BLIZANCI

Možda i nisu najperverzniji znak, ali Blizanci vole da iskuse svašta novo i da šire svoja shvatanja. Ne vole da im je dosadno i zato su veliki fanovi raznoraznih igračaka i sprava.

RAK

Ako nešto može da sludi Raka onda je to gluma, odnosno takozvani rolplej. Nemojte se začuditi ako vam partner ili partnerka rođeni u znaku Raka svrate obučeni u školsku unformu i zamole vas da im održite neki dodatni čas.

LAV

Lavovi su uvek u centru pažnje, zar ne? Zato im je najveći fetiš da budu i u krevetu budu pod reflektorima – to jest, da se snimaju. Ne brinite se, neće oni snimak vašeg seksa nikome pokazivati, niti vas njime ucenjivati. Vi na tom snimku niste ni bitni. Kada se osami, Lav obožava da gleda samog sebe.

DEVICA

Svi misle da su Device frigidne, ali to je daleko od istine. Njihov fetiš jeste povezan sa reputacijom “čistunaca” koji imaju. Ukoliko shvate da previše uživaju u seksu, oni će naći načina da se kazne. Nemojte se začuditi ako vam Devica kaže da želi da vas gleda dok sa nekim drugim vodite ljubav. To je kazna koja ih sluđuje.

VAGA

Vaga obožava predigru koja traje satima. Ukoliko niste veliki ljubitelj oralnog seksa, nemojte ni pokušavati da se zbližite sa Vagom. Pripadnici ovog znaka vole da pružaju i primaju oralno zadovoljstvo sa podjednakim uživanjem i ne vole da to traje kratko.

ŠKORPIJA

Pripadnici ovog znaka veliki su poznavaoci anatomije. Znaju sve o svakom delu vašeg tela i to su naučili da bi mogli da vam zadaju bol. Škorpije su izuzetno dominantne i uživaće u tome da vas pokore. Obavezno dogovorite sigurnu reč pre nego što se zakoračite u Škorpijine odaje.

STRELAC

Iako je počesto posesivan, Strelac voli da vidi da se borite za njegovu pažnju. Nemojte se začuditi ako vas pita da dovedete i treću osobu u krevet, samo da bi uživao u tome da se vi mučite dokazujući da ste bolji i da umete bolje da ga zadovoljite.

JARAC

Baš onakvi kakvi su i u svom voljenom poslu, Jarčevi i u spavaćoj sobi vole moć, kontrolu i dominaciju. Predigra im nije toliko značajna, jer mogu da se zapale u sekundi, a ako zavirite u njihov ormar naći ćete pregršt igračaka i sprava koje služe tome da vam pokažu koliko su nadmoćni i moćniji od vas.

VODOLIJA

Čini se da će Vodolije doveka biti radoznale. Ništa ih neće prečiti da eksperimentišu i da uživaju u seksu. Oni vole da se igraju hranom, promenom temperature, pa čak i da probaju neke ekstreme – poput igranja strujom ili vatrom. Nemojte se začuditi ni ako usred seksa Vodolija ustane da nešto zapiše, većina njih voli da čita svoj seksualni dnevnik.

RIBE

Pripadnicima ovog znaka je potrebno da budu potrebni. Teško da će ikada reći “ne” kada ih pitate da li im je do seksa. Njihov najveći fetiš je prostitucija, bila ona stvarna ili ne. Ribe će se “žrtvovati” spavajući sa vama, kako bi dokazali da zavisite od njih.