NJIMA MORATE REĆI LJUBAVNO “NE”: Ovi horoskopski znaci NIKAKO NISU KOMPATIBILNI!

Ljubav
Pixabay.com

Može se reći da su ovo parovi napravljeni u paklu. Retko kad se dogodi da veza između ovih znakova zodijaka uspe.

 

OVAN

Rakovi su vaš najgori mogući odabir. Pripadnici tog znaka su ekstremno osetljivi a, budimo iskreni, vi niste baš poznati po strpljenju. Vi želite da se sve obavi odmah, onako kako ste zamislili, a Rak bi da najpre malo ramisli, pa onda da planira. Oni su previše obazrivi, a vi tražite đavola.

BIK

Nije da ste zadrti, ali vi baš volite da se pojedine stvari ne menjaju. Uz to, pobornik ste one stare da nešto ne treba popravljati ako nije pokvareno. Vodolije, s druge strane, vole da krše pravila i da se ludački zabavljaju, a vama to veoma smeta.

BLIZANCI

Jarčevi su ti koji umeju da vas dovedu do suza. Da, oni mogu da budu dobri, ali često nisu dovoljno uzbudljivi i stimulišući da bi odgovorili na vaše standarde. Previše su iskreni i često su u stanju da iskažu svoje mišljenje u najgorem trenutku. Vi ste spontani, oni vole da planiraju – zato nikako ne pokušavajte da ostvarite vezu sa Jarčevima.

RAK

Veoma ste emotivni i treba vam neko ko će da vas shvati i podrži. Device su preterano kritički nastrojene i vole da kriju svoja osećanja. Previše se razlikujete i najbolje je da se izbegavate, da ne bi nastali istorijski ljubavni konflikti.

LAV

Vi ste zabavni, zavodljivi i fascinantni i te vaše osobine ljubomorne Škorpije nikako ne mogu da prihvate. Pripadnici tog znaka su prilično “zakopčani”, nerado upućuju komplimente, a vama to nikako ne odgovara.

DEVICA

Najjednostavnije rečeno: vi prezirete frku, a Strelci je obožavaju. Pripadnici tog znaka su slobodnog duha i žude za avanturama, a vi ste željni sigurnosti. Zato je vaš spoj katastrofalan.

VAGA

Škorpije su po prirodi vrlo intenzivne i strastvene i nemaju problem sa tim da se bore za nekoga ili nešto do čega im je stalo. Drugim rečima, oni nemaju problem sa tim da uđu u konflikt. Vi, s druge strane, žudite za harmonijom. Jasno vam je zašto neće uspeti veza sa Škorpijom, zar ne?

ŠKORPIJA

Iako ste i vi i Ovnovi nezavisni i volite izazove, to može da bude sasvim loše. Na kraju ćete se naći jedni naspram drugih, jer i Ovnovi žele da budu lideri taman toliko koliko o tome sanjate i vi. Iako je seksualna hemija između vas jaka, veza nikako neće uspeti.

STRELAC

Promene i upoznavanje novih ljudi vas neviđeno uzbuđuju, to je nešto što vas radi. Vi ste spontani i zato uz vas nikako ne idu Bikovi. Oni su praktični, prizemni i ne vole da budu u tolikom “haosu”.

JARAC

Strelčevi vole da zasmejavaju i stalno su u nekom trku, a vi ste odlučni i stabilni. Njihov lagodni “šta god i kako god” stav vama opako ide na nerve i zato je vaša veza od starta prokleta.

VODOLIJA

Potrebni su vam jednako nezavisni i jedinstveni ljudi, a Ribe su za vas preterano zahtevne. Njima treba pažnja i nega, a vi ste prezauzeti spasavanjem sveta.

RIBE

Vi sanjate i glava vam je stalno u oblacima, ali duboko u sebi želite jednu jedinu osobu koju ćete voleti svim srcem. Vi ste serijski monogamista, a Blizanci ne vole da se vezuju. Sloboda im je veoma važna i vi ćete završiti slomljenog srca.