VERUJETE DA BISTE UŽIVALI OVDE? Britanka je rezervisala hotel sa SAVRŠENIM BAZENOM, a onda je usledio ŠOK! (FOTO)

Hotel u Vijetnamu
Twitter.com/jennykershawx

Proverite više puta i na više strana gde odsedate.

 

Prilikom reklamiranja smeštaja veoma je važno imati i dobrog fotografa. Jer šta drugo zaključiti nakon što je priča Engleskinje Dženi Keršo postala pravi hit na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografiju iz jednog vijetnamskog hotela u kojem je odsela.

Dženi je, naime, preko “Bukinga” rezervisala smeštaj u Vijetnamu sa prekrasnim pogledom i još lepšim bazenom na vrhu hotela. Međutim, kada je stigla u hotel i otišla na bazen koji joj je oduzeo dah, imala je šta da vidi.

Nije uopšte reč o bazenu već o đakuziju koji se nalazi u zastakljenoj prostoriji pa iz određenog ugla ima pogled na grad. Nakon što je fotografiju objavila na Tviteru, sakupila je više od 150.000 lajkova i 70.000 komentara.

Ovo je takva neugodna situacija za Booking.com – napisao je jedan tviteraš.

 
Svaka čast fotografu – bio je komentar drugog.

 
Nešto slično Tinderu – glasio je komentar tviteraša koji je uporedio ove dve aplikacije kao mesta gde vidite jedno, ali vas obično očekuje nešto drugo.

Nakon što se objava proširila internetom, oglasio se i Booking.com koji je uputio izvinjenje Engleskinji. Nakon njene objave, hotel je promenio podatke, pa su napisali kako imaju besplatan đakuzi.