SAMO ZA ODRASLE! Od 2018. godine možete biti deo bajke: DIZNI ORGANIZUJE čarobno krstarenje uz pivo i zabavu (VIDEO)

dizni
pixabay.com

Nova Dizni avantura – samo za odrasle!

 

Šta vam prvo “padne na pamet” kada čujete reč “Dizni”? Diznilend, crtaći, deca… i sve vezano za decu i dečije igrarije. Ali… putovanje za odrasle? Da li ste razmišljali o tome?!

Krstarenje koje organizuje Dizni, tačnije “Dizni avantura”, verovatno vas asocira na bajkovito putovanje koje uključuje mnoštvo razdraganih mališana. Ustvari, gotovo sva putovanja koja se nalaze u Diznijevoj ponudi zapravo i ne mogu proći bez dece. Ali, ovo je drugačije. Nešto novo. Vrlo zanimljivo. Pre svega, samo za odrasle!

Naredne godine (u septembru) možete se ukrcati na Diznijev brod i uputiti se na devetodnevo putovanje Dunavom kroz Nemačku. Krstarenje uključuje tematske zabave uz nezaobilazno pivo na brodu, ali i na kopnu. Takođe, uz to su vam obezbeđena još dva krstarenja na Rajni (opet) samo su za odrasle.

Inače, reč je o jednoj od najdužih i najvažnijih reka u Evropi – duga je 1.234 km. Rajna i Dunav obrazovali su najveći deo severne granice Rimskog carstva, i od tih vremena Rajna je vitalan plovni vodeni put, kojim se prevozi roba u unutrašnjost kontinenta. Služila je i kao odbrambena linija, a često je regionalna i međunarodna granica. Mnogi zamkovi i praistorijska utvrđenja svedoče o njenoj važnosti kao vodenog puta.

Diznijevi brodovi primaju do 170 putnika i plove osam dana, a cene ovog bajkovitog krstarenja kreću se od 4 hiljade dolara, odnosno od 3.700 evra, pa naviše. Organizaciju krstarenja Dizni je započeo prošle godine, u sklopu svojih “Disnijevih avantura” koje postoje već 11 godina. U ponudi imaju oko 30 putovanja na 6 kontinenata. Više o tome možete saznati na zvaničnoj stranici.