DVA DANA VOŽNJE KOŠTAJU 2.500 EVRA: Zavirite u NAJLUKSUZNIJI voz na svetu! (VIDEO)

voz Šiki-Šima
Printscreen

Ko ima dubok džep uskoro će shvatiti reč "luksuz" i u železničkom prevozu, jer voz koji će uskoro voziti Japanom nudi luksuz i samo luksuz...

 

Voz Šiki – Šima naći će se na pruzi u maju i srećnicima koji se u njega ukrcaju pružiće  nezamislivu udobnost i raskoš. Naime, u vozu se nalaze apartmani kojima dominiraju ogromni kreveti, a i cela unutrašnjost prilično je raskošna pa je vidljivo da se novac nije štedeo.

S obzirom na činjenicu da je voz dizajnirao Ken Kijojuki Okujama, količina luksuza ne treba nikoga da čudi. Naime, reč je o čoveku koji stoji iza dizajna skupocenih automobila, poput Poršea, Ferarija i Maseratija. Ovog puta odlučio je da napravi nešto mnogo veće od automobila.

Da ovde neće putovati bilo ko, jasno govori i broj putnika koje voz odjednom može da primi. Naime, istovremeno se ovim čudom na pruzi mogu voziti samo 34 osobe. Oni će uživati u vrhunskoj hrani baziranoj na sezonskim namirnicama, ali i u i te kako sređenim apartmanima.

Jasno, kad vam dosadi izležavanje, zaputite se u bar gde vas čeka sto s vašim imenom i opustite se uz koju čašu vina. Nakon što vam vino otvori apetit, tu je već spomenuti restoran, koji uz brojne specijalitete japanske, nudi i jela francuske kuhinje, pa sigurno nećete ostati gladni.

Cena za dva dana vožnje ovim čudom iznosi 2.500 evra.