Sakrij oglas
 Veličina slova Koliko vi vremena trošite?

Nećete verovati koliko sati nedeljno žene potroše na razmišljanje o svom izgledu

Najčešće ženske preokupacije su o težini, nadutosti, nesavršenostima tena i lošoj frizuri, a u prazničnim danima najviše ih muči šta će obući na zabave.

Prosečna žena provede ceo mesec godišnje razmišljajući o svom izgledu, a to se pojačava u vreme praznika, pokazalo je istraživanje britanske kompanije „Lycra Beauty” koje je obuhvatilo više od 2000 žena. Prema njoj, prosečna žena provode oko 50 minuta nedeljno razmišljajući o tome šta će obući i sledećih sat i po brinu da li izgledaju dobro, piše Daily Mail.

Najčešće preokupacije žena u vezi fizičkog izgleda jesu to da li su predebele ili premršave, dok mnoge muči i izgled njihovog tena ali i frizura. Oko 48 odsto žena smatra da se previše zamara svojim izgledom, ali u tome ne mogu sebi da pomognu.

U vreme praznika, najveće ženske brige vezane su za izgled i to šta će obući na žurke, kao i hoće li se previše ugojiti zbog uživanja u kaloričnoj hrani.


Vezane vijesti
  • Autor: 24sata.hr
  • Photo: info-ks.net
  • Datum: utorak, 24. decembar 2013. u 12:59
 

      
Poslednje vesti
Lifestyle Danas je sve moguće: Našminkajte se kao Kim Kardašijan i zavedite voljenu osobu (VIDEO)

Žene širom sveta pokušavaju da na bilo kji način izgledaju kao najpopularnija starleta Kim Kardašijan - oblače se kao ona, podvgavaju se raznim operacijama. Međutim, to je sada mogu u samo nekoliko ko

Lifestyle PAZITE SE: Ovo su sigurni znaci da će vas voljena osoba prevariti!

Sprečite da vam slome srce - pripazite na sledeće znakove.

Lifestyle Evo koje tipove žena muškarci ne vole

Vaša lepota bi možda zasenila čitav Holivud na crvenom tepihu, ali ako imate neke od ovih osobina, potrudite se da ih promenite ukoliko želite da vam jednog dana muškarac kaže da ste vi ona prava.

Lifestyle Ovo su najčešći problemi u vezama i braku

Većina parova ima slične probleme u vezi, a uočeno je da se kod svih ponavljaju zapravo isti koji su ujedno i najveći

Izdvojeno
Najčitanije