Sakrij oglas
 Veličina slova Koliko vi vremena trošite?

Nećete verovati koliko sati nedeljno žene potroše na razmišljanje o svom izgledu

Najčešće ženske preokupacije su o težini, nadutosti, nesavršenostima tena i lošoj frizuri, a u prazničnim danima najviše ih muči šta će obući na zabave.

Prosečna žena provede ceo mesec godišnje razmišljajući o svom izgledu, a to se pojačava u vreme praznika, pokazalo je istraživanje britanske kompanije „Lycra Beauty” koje je obuhvatilo više od 2000 žena. Prema njoj, prosečna žena provode oko 50 minuta nedeljno razmišljajući o tome šta će obući i sledećih sat i po brinu da li izgledaju dobro, piše Daily Mail.

Najčešće preokupacije žena u vezi fizičkog izgleda jesu to da li su predebele ili premršave, dok mnoge muči i izgled njihovog tena ali i frizura. Oko 48 odsto žena smatra da se previše zamara svojim izgledom, ali u tome ne mogu sebi da pomognu.

U vreme praznika, najveće ženske brige vezane su za izgled i to šta će obući na žurke, kao i hoće li se previše ugojiti zbog uživanja u kaloričnoj hrani.


Vezane vijesti
  • Autor: 24sata.hr
  • Photo: info-ks.net
  • Datum: utorak, 24. decembar 2013. u 12:59
 

      
Poslednje vesti
Lifestyle NAŠI NAJISKRENIJI KRITIČARI: Kako deca ZAISTA reaguju na istopolne brakove (VIDEO)

"Ukoliko je neko tvoj prijatelj i ispostavi se da je homoseksualac, da li bi i dalje bio njegov prijatelj?" „Ako vam je neko prijatelj, onda vam je prijatelj.“

Lifestyle Mešanje, znoj i suze: Ovako žene STVARNO izgledaju dok vežbaju (VIDEO)

Ovaj kratki snimak slavi sve žene na svetu koje su aktivne i trude se da žive zdravim životom, bez obzira šta mislite o njihovim telima.

Lifestyle Želite jaču i gušću kosu? Ovo je pravo REŠENJE za vas

Većina ljudi ima problem sa sporim rastom kose i slabim vlasima. Lepa vest je da postoji rešenje koje je vrlo jednostavno.

Lifestyle Bik voli pivo, Devica belo vino, a Rak džin: Saznaj koje piće se slaže uz tvoj horoskopski znak

Svaki horoskospski znak ima svoje osobenosti, pa čak i kada je alkohol u pitanju. Ukoliko bi ih sve poveo u provod, sigurno bi svaki znak naručio drugačije piće.

Izdvojeno
Najčitanije