Sakrij oglas
 Veličina slova Koliko vi vremena trošite?

Nećete verovati koliko sati nedeljno žene potroše na razmišljanje o svom izgledu

Najčešće ženske preokupacije su o težini, nadutosti, nesavršenostima tena i lošoj frizuri, a u prazničnim danima najviše ih muči šta će obući na zabave.

Prosečna žena provede ceo mesec godišnje razmišljajući o svom izgledu, a to se pojačava u vreme praznika, pokazalo je istraživanje britanske kompanije „Lycra Beauty” koje je obuhvatilo više od 2000 žena. Prema njoj, prosečna žena provode oko 50 minuta nedeljno razmišljajući o tome šta će obući i sledećih sat i po brinu da li izgledaju dobro, piše Daily Mail.

Najčešće preokupacije žena u vezi fizičkog izgleda jesu to da li su predebele ili premršave, dok mnoge muči i izgled njihovog tena ali i frizura. Oko 48 odsto žena smatra da se previše zamara svojim izgledom, ali u tome ne mogu sebi da pomognu.

U vreme praznika, najveće ženske brige vezane su za izgled i to šta će obući na žurke, kao i hoće li se previše ugojiti zbog uživanja u kaloričnoj hrani.


Vezane vijesti
  • Autor: 24sata.hr
  • Photo: info-ks.net
  • Datum: utorak, 24. decembar 2013. u 12:59
 

      
Poslednje vesti
Lifestyle Za sve žene: Našminkajte se svečano za Uskršnji ručak

Vreme je praznika, a tada svako želi da izgleda svečano i lepo. Bira se najlepša garderoba, a šminka treba da prati svečanu toaletu. Dnevno.rs je za vas izabrao savete kako da se savršeno našminkate z

Lifestyle Neverovatan trik za brzo sušenje laka na noktima

Sigurni smo da većina žena vremeno odustaje od lakiranja noktiju jer im oduzima mnogo vremena. Dok sačekate da vam se ti silni slojevi osuše možete pozavršavati brojne druge obaveze. Ovaj trik će vrat

Lifestyle VIDEO: Našminkajte se kao Bijonse

Dopada vam se kako izgleda Bijonse? Ovaj video će vam pomoći da napravite frizuru i da se našminkate baš kao ova pop diva!

Lifestyle Kako da sprečite nastanak zanoktica?

Koliko god vodili računa o higijeni noktiju,na kraju nam se uvek pojave zanoktice jer je to jedno od najizloženijih i najosetljivijih mesta na koži. Evo nekoliko predloga kako da vam koža oko noktiju

Izdvojeno
Najčitanije