Sakrij oglas
 Veličina slova Koliko vi vremena trošite?

Nećete verovati koliko sati nedeljno žene potroše na razmišljanje o svom izgledu

Najčešće ženske preokupacije su o težini, nadutosti, nesavršenostima tena i lošoj frizuri, a u prazničnim danima najviše ih muči šta će obući na zabave.

Prosečna žena provede ceo mesec godišnje razmišljajući o svom izgledu, a to se pojačava u vreme praznika, pokazalo je istraživanje britanske kompanije „Lycra Beauty” koje je obuhvatilo više od 2000 žena. Prema njoj, prosečna žena provode oko 50 minuta nedeljno razmišljajući o tome šta će obući i sledećih sat i po brinu da li izgledaju dobro, piše Daily Mail.

Najčešće preokupacije žena u vezi fizičkog izgleda jesu to da li su predebele ili premršave, dok mnoge muči i izgled njihovog tena ali i frizura. Oko 48 odsto žena smatra da se previše zamara svojim izgledom, ali u tome ne mogu sebi da pomognu.

U vreme praznika, najveće ženske brige vezane su za izgled i to šta će obući na žurke, kao i hoće li se previše ugojiti zbog uživanja u kaloričnoj hrani.


Vezane vijesti
  • Autor: 24sata.hr
  • Photo: info-ks.net
  • Datum: utorak, 24. decembar 2013. u 12:59
 

      
Poslednje vesti
Lifestyle FOTO + VIDEO: Evo kako da transformišete svoje lice u samo par poteza četkicom

Neverovatna devojka (22) sebe pretvara u belog zeca iz 'Alise u zemlji čuda', svoje lice transformiše u dijamantsku lobanju, pa čak liči i na Frenka Sinatru. Teško je poverovati da su fantastične krea

Lifestyle Trendi šminka: Našminkajte se neon bojama (VIDEO)

Fluorescentne senke za oči mogu dati jednu posebnu notu vašem izgledu. Ako je dobro uklopite sa odećom, bićete veoma šik!

Lifestyle 15 trikova za savršeno telo

Leto je na pragu, požurite ukoliko želite da se šepurite na plaži. Ovo su vežbe koje bi trebalo da radite, a koje preporučuju vodeći američki treneri.

Lifestyle Lako može svako: Napravite savršenu frizuru za svaku priliku potpuno same (VIDEO)

Ne treba vam gomila novca i sati sedenja na frizerskoj stolici. Sve što vam je potrebno su tri gumice za kosu i dobra volja!

Izdvojeno
Najčitanije