Sakrij oglas
 Veličina slova Koliko vi vremena trošite?

Nećete verovati koliko sati nedeljno žene potroše na razmišljanje o svom izgledu

Najčešće ženske preokupacije su o težini, nadutosti, nesavršenostima tena i lošoj frizuri, a u prazničnim danima najviše ih muči šta će obući na zabave.

Prosečna žena provede ceo mesec godišnje razmišljajući o svom izgledu, a to se pojačava u vreme praznika, pokazalo je istraživanje britanske kompanije „Lycra Beauty” koje je obuhvatilo više od 2000 žena. Prema njoj, prosečna žena provode oko 50 minuta nedeljno razmišljajući o tome šta će obući i sledećih sat i po brinu da li izgledaju dobro, piše Daily Mail.

Najčešće preokupacije žena u vezi fizičkog izgleda jesu to da li su predebele ili premršave, dok mnoge muči i izgled njihovog tena ali i frizura. Oko 48 odsto žena smatra da se previše zamara svojim izgledom, ali u tome ne mogu sebi da pomognu.

U vreme praznika, najveće ženske brige vezane su za izgled i to šta će obući na žurke, kao i hoće li se previše ugojiti zbog uživanja u kaloričnoj hrani.


Vezane vijesti
  • Autor: 24sata.hr
  • Photo: info-ks.net
  • Datum: utorak, 24. decembar 2013. u 12:59
 

      
Poslednje vesti
Lifestyle Muškarci, od sada će vezivanje kravate za vas biti zabava! (VIDEO)

Ako bismo vam rekli da će vam za vezivanje kravate biti potrebno bukvalno 5 minuta, ne biste nam verovali zar ne?

Lifestyle Uštedite vreme i novac: Kako da vam lak na noktima traje što duže

Svaka žena koja drži do sebe vodi računa i o svojim noktima. Sigurno ne dozvoljavate da vam lak bude napola skinut, a to ponekad iziskuje previše vremena. Ovi trikovi će vam uštedeti i vreme i novac,

Lifestyle Zaludi pa vladaj: Ove rečenice će napaliti svakog muškarca u sekundi!

Šta muškarce pali? Da li je to izgled, hod i ponašanje ili su glavni aduti za osvajanje muškaraca posebno obdareni delovi tela poput grudi ili guze? Zaključci do kojih pripadnice lepšeg pola dolaze na

Lifestyle Strani običaj koji postaje tradicija i kod nas: Kako smo zavoleli Noć veštica

Bliži se 31. oktobar koji postaje značajan datum sve većem broju ljudi. Da li Vi slavite Noć veštica?

Izdvojeno
Najčitanije