Sakrij oglas
 Veličina slova Koliko vi vremena trošite?

Nećete verovati koliko sati nedeljno žene potroše na razmišljanje o svom izgledu

Najčešće ženske preokupacije su o težini, nadutosti, nesavršenostima tena i lošoj frizuri, a u prazničnim danima najviše ih muči šta će obući na zabave.

Prosečna žena provede ceo mesec godišnje razmišljajući o svom izgledu, a to se pojačava u vreme praznika, pokazalo je istraživanje britanske kompanije „Lycra Beauty” koje je obuhvatilo više od 2000 žena. Prema njoj, prosečna žena provode oko 50 minuta nedeljno razmišljajući o tome šta će obući i sledećih sat i po brinu da li izgledaju dobro, piše Daily Mail.

Najčešće preokupacije žena u vezi fizičkog izgleda jesu to da li su predebele ili premršave, dok mnoge muči i izgled njihovog tena ali i frizura. Oko 48 odsto žena smatra da se previše zamara svojim izgledom, ali u tome ne mogu sebi da pomognu.

U vreme praznika, najveće ženske brige vezane su za izgled i to šta će obući na žurke, kao i hoće li se previše ugojiti zbog uživanja u kaloričnoj hrani.


Vezane vijesti
  • Autor: 24sata.hr
  • Photo: info-ks.net
  • Datum: utorak, 24. decembar 2013. u 12:59
 

      
Poslednje vesti
Lifestyle Štapiće za uši UVEK morate imati u svojoj torbici!

Znate li šta sve možete uz pomoć njih?

Lifestyle FENG ŠUI: Ovi predmeti u kući kradu energiju!

Neverovatno je koliko neki predmeti u kući mogu da budu izvor loše energije. Feng šui stručnjaci savetuju da se rešite sledećih stvari koje kvare raspoloženje i gomilaju negativnu energiju.

Lifestyle 10 istina o razvodu koje želite da znate pre nego što kažete 'DA'

Jedan par iz Bosne razveo se nakon što su otkrili da su jedno sa drugim imali aferu na internetu, pod lažnim imenima.

Lifestyle Mislite da su ljudi zli? Pročitajte ovu vest!

Čoveku je svojstven altruizam, odnosno nesebična briga za dobrobit drugih ljudi, pokazalo je istraživanje o spremnosti za nanošenje bola, objavljeno u časopisu „Proceedings of the National Academy of

Izdvojeno
Najčitanije