Sakrij oglas
 Veličina slova Koliko vi vremena trošite?

Nećete verovati koliko sati nedeljno žene potroše na razmišljanje o svom izgledu

Najčešće ženske preokupacije su o težini, nadutosti, nesavršenostima tena i lošoj frizuri, a u prazničnim danima najviše ih muči šta će obući na zabave.

Prosečna žena provede ceo mesec godišnje razmišljajući o svom izgledu, a to se pojačava u vreme praznika, pokazalo je istraživanje britanske kompanije „Lycra Beauty” koje je obuhvatilo više od 2000 žena. Prema njoj, prosečna žena provode oko 50 minuta nedeljno razmišljajući o tome šta će obući i sledećih sat i po brinu da li izgledaju dobro, piše Daily Mail.

Najčešće preokupacije žena u vezi fizičkog izgleda jesu to da li su predebele ili premršave, dok mnoge muči i izgled njihovog tena ali i frizura. Oko 48 odsto žena smatra da se previše zamara svojim izgledom, ali u tome ne mogu sebi da pomognu.

U vreme praznika, najveće ženske brige vezane su za izgled i to šta će obući na žurke, kao i hoće li se previše ugojiti zbog uživanja u kaloričnoj hrani.


Vezane vijesti
  • Autor: 24sata.hr
  • Photo: info-ks.net
  • Datum: utorak, 24. decembar 2013. u 12:59
 

      
Poslednje vesti
Lifestyle Za ovim će težiti sve poznate ličnosti - Pogledajte novu modnu reviju 'Versace' (FOTO)

'Milan Fashion Week' je okupio najbolje modne kreatore sveta koji su svoje kreacije predstavili ljubiteljima mode i postavili nove modne trendove.

Lifestyle Ljubav ne zna za granice: Da li vi i vaš partner imate sindrom Boni i Klajda?

Ponekad nam je teško da razumemo šta neko nama blizak vidi u osobi koja je nama krajnje antipatična ili je ne smatramo dobrom za tu nama blisku osobu. Kako biste prihvatili da saznate da vašu prijatel

Lifestyle Korisni saveti: Napravite balzam za kosu uz pomoć voća, meda, jogurta...

Isprobajte ovaj način pripreme 'domaćeg' regeneratora i poslušajte naše savete. Sigurno ćete postići da vaša kosa izgleda blistavo i lepršavo.

Lifestyle Dame, za ovim cipelama nećete 'poludeti' - Pogledajte najbizarniju obuću (VIDEO)

Sve žene sveta vole cipele, ali postoje neke koje nikada ne bi volele da obuju.

Izdvojeno
Najčitanije