Sakrij oglas
 Veličina slova Koliko vi vremena trošite?

Nećete verovati koliko sati nedeljno žene potroše na razmišljanje o svom izgledu

Najčešće ženske preokupacije su o težini, nadutosti, nesavršenostima tena i lošoj frizuri, a u prazničnim danima najviše ih muči šta će obući na zabave.

Prosečna žena provede ceo mesec godišnje razmišljajući o svom izgledu, a to se pojačava u vreme praznika, pokazalo je istraživanje britanske kompanije „Lycra Beauty” koje je obuhvatilo više od 2000 žena. Prema njoj, prosečna žena provode oko 50 minuta nedeljno razmišljajući o tome šta će obući i sledećih sat i po brinu da li izgledaju dobro, piše Daily Mail.

Najčešće preokupacije žena u vezi fizičkog izgleda jesu to da li su predebele ili premršave, dok mnoge muči i izgled njihovog tena ali i frizura. Oko 48 odsto žena smatra da se previše zamara svojim izgledom, ali u tome ne mogu sebi da pomognu.

U vreme praznika, najveće ženske brige vezane su za izgled i to šta će obući na žurke, kao i hoće li se previše ugojiti zbog uživanja u kaloričnoj hrani.


Vezane vijesti
  • Autor: 24sata.hr
  • Photo: info-ks.net
  • Datum: utorak, 24. decembar 2013. u 12:59
 

      
Poslednje vesti
Lifestyle Budite poput Lare Kroft: 'Opasna' frizura za samo PET MINUTA (TUTORIJAL)

Nastavljajući ovaj serijal sa još jednim klasikom, danas vam predstavljamo tzv. obrnutu riblju kost, koja se naziva i nemačka pletenica (german braid). Veoma interesantna varijanta riblje kosti, odnos

Lifestyle Zbog ovih grešaka u šminkanju i oblačenju izgledate starije!

Vaš izbor šminke i kozmetike može istaknuti vaš osjećaj za stil, vaše najbolje karakteristike i pomoći vam da izgledate sveže i puni života.

Lifestyle Želite da budete privlačniji? Evo kako da to postignete

Verovatno ne postoji osoba koja ne bi volela da bude atraktivnija. Uz vrlo malo truda, i vi možete postati privlačniji drugima, ali, najvažnije, sami sebi

Lifestyle ŠTA GODINA ROĐENA OTKRIVA O VAMA: Saznajte svoju budućnost, prošlost i sadašnjost!

Vrlo često možda kažete sebi da vam nešto nije suđeno u ovom, ali će vam se verovatno desiti ili se desilo u drugom životu... Evo šta godina rođenja otkriva o vašoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti

Izdvojeno
Najčitanije