Sakrij oglas
 Veličina slova Koliko vi vremena trošite?

Nećete verovati koliko sati nedeljno žene potroše na razmišljanje o svom izgledu

Najčešće ženske preokupacije su o težini, nadutosti, nesavršenostima tena i lošoj frizuri, a u prazničnim danima najviše ih muči šta će obući na zabave.

Prosečna žena provede ceo mesec godišnje razmišljajući o svom izgledu, a to se pojačava u vreme praznika, pokazalo je istraživanje britanske kompanije „Lycra Beauty” koje je obuhvatilo više od 2000 žena. Prema njoj, prosečna žena provode oko 50 minuta nedeljno razmišljajući o tome šta će obući i sledećih sat i po brinu da li izgledaju dobro, piše Daily Mail.

Najčešće preokupacije žena u vezi fizičkog izgleda jesu to da li su predebele ili premršave, dok mnoge muči i izgled njihovog tena ali i frizura. Oko 48 odsto žena smatra da se previše zamara svojim izgledom, ali u tome ne mogu sebi da pomognu.

U vreme praznika, najveće ženske brige vezane su za izgled i to šta će obući na žurke, kao i hoće li se previše ugojiti zbog uživanja u kaloričnoj hrani.


Vezane vijesti
  • Autor: 24sata.hr
  • Photo: info-ks.net
  • Datum: utorak, 24. decembar 2013. u 12:59
 

      
Poslednje vesti
Lifestyle Sačavujate preplanuli ten: Ovo stvari su najvažnije za održavanje vaše letnje boje

Na ovaj način ćete sačuvti vaš preplanuli ten, koji svi toliko vole!

Lifestyle Dame, evo kakvu frizuru treba da imate ovog leta

Retro moda označila je povratak zalizanih frizura, koje su bile hit davnih osamdesetih godina. U trendu je podignut i spušten rep, ali i puštena kosa.

Lifestyle Etička dilema: Kako se postaviti prema službeniku koji mušterijama krade novac? (VIDEO)

Zamislite da se nađete u ulozi svedoka kada službenik u prodavnici pokuša da prevari drugu mušteriju i uzme njen novac. Šta biste tada uradili?

Lifestyle Odaberite savršen puder za leto

Ovo leto možda nije previše suvo, ali je po temperaturama svakako pakleno. Ako ste mislile da je nemoguće naći odgovarajuć puder, koji se neće topiti na vašem licu, varate se. Evo jednostavnog rešenja

Izdvojeno
Najčitanije