Sakrij oglas
 Veličina slova Buckastije zadovoljnije

Koji konfekcijski broj nose najzadovoljnije žene

Zanimljivo istraživanje o načinu na koji žene razmišljaju.

Zanimljiva anketa koja je povezala zadovoljstvo žena s konfekcijskim brojem dala je rezultate koji nisu bili očekivani, prenosi portal „Economy.rs”

Modu i poželjan izgled diktiraju mediji i tu se retko može pronaći neka žena koja je baš svima po ukusu, no uz to, takvi nametnuti standardi utiču i na žene koje su prilično blizu proklamovanom idealu lepote.

Naime, ako nosite konfekcijski broj 36, niste daleko od ideala, a ipak je tek 38 odsto žena koje nose taj broj reklo da je zadovoljno svojim izgledom.

No, punije dame koje nose broj 44 zadovoljne su svojim izgledom u gotovo dvostruko većem procentu, naime to je izjavilo 74 odsto tih žena.

One se u svojoj odeći osećaju ugodno i imaju više samopouzdanja, za razliku od "mršavica" s brojem 36 koje bi želele imati više oblina.

Od žena čija je težina varirala u zadnje tri godine, polovina njih je bila najsrećnija upravo kad je nosila magični konfekcijski broj 44.

Pozitivan stav o svom izgledu imaju u većini i žene s konfekcijskim brojevima 42 i 46, dok su one koje nose brojeve 36 i 38 bitno kritičnije prema svom izgledu, jer više od trećine njih bi želelo imati puniju figuru jer bi bile privlačnije i odeća bi im bolje stajala. Izgleda da modni stručnjaci ipak žive u nekom svom svetu...


Vezane vijesti
  • Autor: economy.rs
  • Photo: www.nasezenskeprice.com
  • Datum: utorak, 14. januar 2014. u 16:22
 

      
Poslednje vesti
Lifestyle Žene, pazite: Muškarci žele da znaju odgovore na OVA ŠKAKLJIVA pitanja

U novoj studiji obrađeno je preko 60.000 pitanja anonimnih muškaraca, a istraživači su izdvojili njih 13 najčešćih, piše Women's Health.

Lifestyle Jeste li ikada jogurt koristili za ovakve stvari?

Jogurt uglavnom posmatramo kao osvežavajući napitak, ali on često može da posluži u različite svrhe.

Lifestyle Čuvaj se Zorannah, ovako to Markkah radi: Posle ovoga će se modni blogeri postideti!

Blogerka Zorannah ima već neko vreme ozbiljnu konkurenciju! Markkah se sigurno ne bi onako izblamirao na nedelji mode, ali neće da se ekponira da Zorannah ne bi otišla u zaborav!

Lifestyle Muškarci, od sada će vezivanje kravate za vas biti zabava! (VIDEO)

Ako bismo vam rekli da će vam za vezivanje kravate biti potrebno bukvalno 5 minuta, ne biste nam verovali zar ne?

Izdvojeno
Najčitanije