Sakrij oglas
 Veličina slova Buckastije zadovoljnije

Koji konfekcijski broj nose najzadovoljnije žene

Zanimljivo istraživanje o načinu na koji žene razmišljaju.

Zanimljiva anketa koja je povezala zadovoljstvo žena s konfekcijskim brojem dala je rezultate koji nisu bili očekivani, prenosi portal „Economy.rs”

Modu i poželjan izgled diktiraju mediji i tu se retko može pronaći neka žena koja je baš svima po ukusu, no uz to, takvi nametnuti standardi utiču i na žene koje su prilično blizu proklamovanom idealu lepote.

Naime, ako nosite konfekcijski broj 36, niste daleko od ideala, a ipak je tek 38 odsto žena koje nose taj broj reklo da je zadovoljno svojim izgledom.

No, punije dame koje nose broj 44 zadovoljne su svojim izgledom u gotovo dvostruko većem procentu, naime to je izjavilo 74 odsto tih žena.

One se u svojoj odeći osećaju ugodno i imaju više samopouzdanja, za razliku od "mršavica" s brojem 36 koje bi želele imati više oblina.

Od žena čija je težina varirala u zadnje tri godine, polovina njih je bila najsrećnija upravo kad je nosila magični konfekcijski broj 44.

Pozitivan stav o svom izgledu imaju u većini i žene s konfekcijskim brojevima 42 i 46, dok su one koje nose brojeve 36 i 38 bitno kritičnije prema svom izgledu, jer više od trećine njih bi želelo imati puniju figuru jer bi bile privlačnije i odeća bi im bolje stajala. Izgleda da modni stručnjaci ipak žive u nekom svom svetu...


Vezane vijesti
  • Autor: economy.rs
  • Photo: www.nasezenskeprice.com
  • Datum: utorak, 14. januar 2014. u 16:22
 

      
Poslednje vesti
Lifestyle Produžite vaše trepavice za samo nekoliko dana

Žudite za dugim i jakim trepavicama, ali ste se umorili od mazanja skupih preparata za njihov rast. Predlažemo vam prirodne načine da izdužite svoje trepavice i zavodite seksi pogledom.

Lifestyle Naučni rad koji to zapravo nije: Otkrijte zašto (VIDEO+FOTO)

U svetu nauke, sve je teže napraviti neki značajni pomak ili neko revolucionarno otkriće. Mnogi naučnici spituju razne fenomene i dolaze do nalaza koji često ostaju neprimećeni. Čemu sve istraživači p

Lifestyle Proverite šta vaše omiljene nijanse laka govore o vama

Na osnovu nijanse njenog laka za nokte saznaćete kakva je ona osoba i sve njene bazične karakteristike. Zato pogledajte u njene nokte i izaberite pravu osobu za sebe.

Lifestyle Ako ovo radi, onda znači da je odlepio za vama!

Želite da znate da li mu se istinski sviđate? Nikada nije bilo jednostavnije proveriti to.

Izdvojeno
Najčitanije