Sakrij oglas
 Veličina slova Buckastije zadovoljnije

Koji konfekcijski broj nose najzadovoljnije žene

Zanimljivo istraživanje o načinu na koji žene razmišljaju.

Zanimljiva anketa koja je povezala zadovoljstvo žena s konfekcijskim brojem dala je rezultate koji nisu bili očekivani, prenosi portal „Economy.rs”

Modu i poželjan izgled diktiraju mediji i tu se retko može pronaći neka žena koja je baš svima po ukusu, no uz to, takvi nametnuti standardi utiču i na žene koje su prilično blizu proklamovanom idealu lepote.

Naime, ako nosite konfekcijski broj 36, niste daleko od ideala, a ipak je tek 38 odsto žena koje nose taj broj reklo da je zadovoljno svojim izgledom.

No, punije dame koje nose broj 44 zadovoljne su svojim izgledom u gotovo dvostruko većem procentu, naime to je izjavilo 74 odsto tih žena.

One se u svojoj odeći osećaju ugodno i imaju više samopouzdanja, za razliku od "mršavica" s brojem 36 koje bi želele imati više oblina.

Od žena čija je težina varirala u zadnje tri godine, polovina njih je bila najsrećnija upravo kad je nosila magični konfekcijski broj 44.

Pozitivan stav o svom izgledu imaju u većini i žene s konfekcijskim brojevima 42 i 46, dok su one koje nose brojeve 36 i 38 bitno kritičnije prema svom izgledu, jer više od trećine njih bi želelo imati puniju figuru jer bi bile privlačnije i odeća bi im bolje stajala. Izgleda da modni stručnjaci ipak žive u nekom svom svetu...


Vezane vijesti
  • Autor: economy.rs
  • Photo: www.nasezenskeprice.com
  • Datum: utorak, 14. januar 2014. u 16:22
 

      
Poslednje vesti
Lifestyle Ovo će vas nasmejati: Zanimljivi ljubavni sastanci širom sveta

U svetu ima pregršt smešnih običaja tokom sastanaka, onih kada muškarac i žena idu na večeru ili u šetnju. Ako želite da saznate više o običajima na sastanke u drugim zemljama ovo je pravi tekst za va

Lifestyle DNEVNO.RS Upoznajte smelu i kontroverznu damu koja je Novosađane ostavila bez teksta! (FOTO)

Nacionalna nedelja mode pod nazivom Serbia Fashion Week sinoć je svečano otvorena revijom jedne od najpoznatijih španskih dizajnera, Agate Ruiz de la Prade, koja je posetiocima omogućila pravo modno o

Lifestyle Podmladite se: Neka pet godina namrgođenosti nestane!

Svaka žena, bez obzira na godine mora da zna ove osnovne trikove koji će joj pomoći da se podmladi.

Lifestyle Muška moda: Kreativnost na delu

Ovo sezone, čini se više nego svih prethodnih, mušku modu karakterišu upečatljivi trendovi.

Izdvojeno
Najčitanije