Sakrij oglas
 Veličina slova Buckastije zadovoljnije

Koji konfekcijski broj nose najzadovoljnije žene

Zanimljivo istraživanje o načinu na koji žene razmišljaju.

Zanimljiva anketa koja je povezala zadovoljstvo žena s konfekcijskim brojem dala je rezultate koji nisu bili očekivani, prenosi portal „Economy.rs”

Modu i poželjan izgled diktiraju mediji i tu se retko može pronaći neka žena koja je baš svima po ukusu, no uz to, takvi nametnuti standardi utiču i na žene koje su prilično blizu proklamovanom idealu lepote.

Naime, ako nosite konfekcijski broj 36, niste daleko od ideala, a ipak je tek 38 odsto žena koje nose taj broj reklo da je zadovoljno svojim izgledom.

No, punije dame koje nose broj 44 zadovoljne su svojim izgledom u gotovo dvostruko većem procentu, naime to je izjavilo 74 odsto tih žena.

One se u svojoj odeći osećaju ugodno i imaju više samopouzdanja, za razliku od "mršavica" s brojem 36 koje bi želele imati više oblina.

Od žena čija je težina varirala u zadnje tri godine, polovina njih je bila najsrećnija upravo kad je nosila magični konfekcijski broj 44.

Pozitivan stav o svom izgledu imaju u većini i žene s konfekcijskim brojevima 42 i 46, dok su one koje nose brojeve 36 i 38 bitno kritičnije prema svom izgledu, jer više od trećine njih bi želelo imati puniju figuru jer bi bile privlačnije i odeća bi im bolje stajala. Izgleda da modni stručnjaci ipak žive u nekom svom svetu...


Vezane vijesti
  • Autor: economy.rs
  • Photo: www.nasezenskeprice.com
  • Datum: utorak, 14. januar 2014. u 16:22
 

      
Poslednje vesti
Lifestyle SPREČITE RAST SEDIH DLAKA: Nudimo vam tri jednostavna načina

Za gustu i sjajnu kosu konzumirajte hranu bogatu esencijalnim i omega masnim kiselinama, poput maslinovog ulja, avokada, i raznih orašastih plodova i semenki, zatim hranu bogatu vitaminima B i E, magn

Lifestyle Ovo su razlozi zbog kojih treba da spavate goli

Blogerka i novinarka magazina „The science of you”, Điđi Engl došla je do saznanja da je najzdravije spavati bez ijedne krpice na sebi. Evo kako.

Lifestyle RECEPT: Želite dugu i zdravu kosu? Ovo je pravo rešenje za vas

U poslednjih nekoliko godina trend dugačke, ravne i sjajne kose ne prolazi. Dokazano je da i muškarci i žene obožavaju ovu frizuru

Lifestyle Depresija je kao veliki crni pas koji Vas proganja: Morate da NAUČITE kako da je prihvatite (VIDEO)

„Naučio sam da je, umesto bežanja od svojih problema, mnogo bolje prihvatiti ih... Ukoliko ste u teškoćama, nikada se nemojte plašiti da tražite pomoć. Nema ničeg sramotnog u tome. Jedina sramota je p

Izdvojeno
Najčitanije