Sakrij oglas
 Veličina slova Buckastije zadovoljnije

Koji konfekcijski broj nose najzadovoljnije žene

Zanimljivo istraživanje o načinu na koji žene razmišljaju.

Zanimljiva anketa koja je povezala zadovoljstvo žena s konfekcijskim brojem dala je rezultate koji nisu bili očekivani, prenosi portal „Economy.rs”

Modu i poželjan izgled diktiraju mediji i tu se retko može pronaći neka žena koja je baš svima po ukusu, no uz to, takvi nametnuti standardi utiču i na žene koje su prilično blizu proklamovanom idealu lepote.

Naime, ako nosite konfekcijski broj 36, niste daleko od ideala, a ipak je tek 38 odsto žena koje nose taj broj reklo da je zadovoljno svojim izgledom.

No, punije dame koje nose broj 44 zadovoljne su svojim izgledom u gotovo dvostruko većem procentu, naime to je izjavilo 74 odsto tih žena.

One se u svojoj odeći osećaju ugodno i imaju više samopouzdanja, za razliku od "mršavica" s brojem 36 koje bi želele imati više oblina.

Od žena čija je težina varirala u zadnje tri godine, polovina njih je bila najsrećnija upravo kad je nosila magični konfekcijski broj 44.

Pozitivan stav o svom izgledu imaju u većini i žene s konfekcijskim brojevima 42 i 46, dok su one koje nose brojeve 36 i 38 bitno kritičnije prema svom izgledu, jer više od trećine njih bi želelo imati puniju figuru jer bi bile privlačnije i odeća bi im bolje stajala. Izgleda da modni stručnjaci ipak žive u nekom svom svetu...


Vezane vijesti
  • Autor: economy.rs
  • Photo: www.nasezenskeprice.com
  • Datum: utorak, 14. januar 2014. u 16:22
 

      
Poslednje vesti
Lifestyle Saznajte šta želi da vam kaže stikerima u poruci

Kada vam pošalje plamen znajte da vas želi i da ste seksi, a mišićavu ruku da pokaže koliko je jak.

Lifestyle Budite odmorne, čile i vesele: 5 predloga kako da se mame naspavaju

Majke koje su zaposlene obično ne stižu da se naspavaju dovoljno. A ako ne uspete da se odmorite kako treba, to utiče na vašu sposobnost da dobro ispunjavate svoje lične i poslovne obaveze. Ali postoj

Lifestyle Kako 'izbrisati' podočnjake u samo četiri koraka?

Verovatno nema osobe koju izdajnički tamni kolutovi ispod očiju nisu mučili bar jednom u životu. Mrski podočnjaci su estetski problem koga svi žele da se reše. I dok tražite načine koji će vam pomoći

Lifestyle Dame, ovo je jasan znak da muškarac pokušava da vas zavede!

I muškarci i žene vole da se prikazuju u najboljem svetlu kada im se neko sviđa, a sada su naučnici dokazali da jači pol u tu svrhu koristi i svoj glas na neobičan način!

Izdvojeno
Najčitanije