VENČANJE IZ SNOVA: Trendovi koji će ulepšati najvažniji dan svake neveste u 2018. godini

venčanje
pixabay.com

Tamne boje, viseći cvetni aranžmani i drveni detalji na venčanju samo su neki od detalja koji se predviđaju za godinu u koju smo tek zakoračili.

 

1. Kreativni sto s desertima

Ko kaže da glavna jela moraju da dominiraju na venčanjima kada je u pitanju hrana? Zasladite svoje venčanje kreiranjem bogatog i upečatljivog slatkog stola. Makroni su mnogima omiljena poslastica, ali i drugi sitni kolači i druge poslastičarske delicije koje će na prekrasno aranžiranom stolu zasigurno ostaviti dobar utisak.

2. Viseći cvetni aranžmani

Cveće koje visi sa plafona ističe se kao jedan od nadolazećih trendova. Jednostavno ukrašeni stolovi za goste i cveće koje prkosi gravitaciji izbor je za one mladence koji žele biti u trendu.

3. Tamne boje

Plava boja kao uočljiv detalj ističe se kao veliki hit na venčanjima. Umesto klasične crno-bele pozivnice, opredelite se za tamnoplavu boju ili boju crnog vina u kojima mogu zablistati i deveruše.

4. Sveće u boji

Sto možete ukrasiti i oživiti šarenim svećama. Umesto u standardnoj beloj i boje slonovače, predlažu se sveće u živim bojama. Možete spojite vesele i žive boje ili različite razne nijanse jedne boje.

5. Kreativne oznake rasporeda sedenja

Nova godina će biti puna raznolikih ideja kreativnih kartica. One će biti jestive ili na primerice, od drveta.

6. Svadbena torta u boji

Malo boje na venčanoj torti izgledaće kao elegantan i suptilan detalj koji će verovatno biti u središtu događanja i glavni fokus na stolu.

7. Drveni detalji

Spoljnji ukrasi su još popularni, ali u manjoj meri. Takođe ćemo se odmaći od jute i videti više drvene detalje koji mogu biti na pozivnicama za venčanje ili na oznakama za raspored sedenja.