ŽIVOT JE U MODI: Dođite na HUMNITARNU REVIJU i pomozite dečaku koji je ujedinio region!

Jovan Stanković
Dnevno.rs

Mali Jovan Stanković boluje od retkog oblika zloćudnog tumora na mozgu. Nakon uspešno obavljene operacije potrebna su mu novčana sredstva za nastavak lečenja u instranstvu. U akciju prikupljanja pomoći za malog Jovana, uključila se je i Akademija "Purity" iz Beograda i to na veoma orginalan način.

 

U petak 25.5.2018 godine u organizaciji Akademije “Purity”, održaće se humanitarna modna revija „Purity fashion provocation 8.0“, na brodu „Principal“ na Ušću. Sva prikupljena sredstva biće uplaćena na račun, za nastavak Jovanovog lečenja.

Na modnoj reviji predstaviće se osam mladih modnih kreatora koji tek započinju svoju karijeru.  Iz Akademije “Purity” su napomenuli da je ovo njihov način da pomognu Jovanu, ali i da daju priliku mladim kreatorima koji su talentovani i spremni da pokažu nešto novo. Osim dobre zabave koju nam pripremaju na brodu će biti postavljene i kutije za dobrovoljne novčane priloge.

Očekujemo i vas da nam se priključite u ovoj pre svega humanoj misiji i vidimo u petak na „Purity fashion provocation 8.0“.