ŠTA IH PRIVLAČI? Zbog ovoga devojke nađu spokoj u zagrljaju starijeg muškarca

Devojka
Pixabay.com

Američka novinarka i blogerka Ejpril Ros pojašnjava čari veze ili braka sa sredovečnim muškarcem.

 

Nije neobično da mlade devojke i žene sve više stupaju u vezu sa starijim muškarcima. Jednom rečju ne postoji žena koja bar jednom u svom životu nije zamišljala sebe u strastvenoj romansi sa iskusnijim partnerom. Prema rečima Ejpril Ros, muškarci u zrelijim godinama tačno znaju šta žele ali su u isto vreme u stanju da dođu do onog što su zacrtali.

1. Znaju sa ženama

Ne radi se samo o pristojnosti i bon-tonu. I ove osobine su privlačne ženama ali je još jedna od tajni privlačnosti u njihovoj spavaćoj sobi. Oni tačno znaju kako da zadovolje partnerku.

2. Stabilniji su

Svoju pribranost su doveli do najvišeg nivoa. U stanju su da uspostave čvrstu relaciju, postojano brinu o svojim finansijama, lako se distanciraju od perioda koji je za njima, mentalno su čvršći i ne opterećuju se nebitnim stvarima.

3. Imaju više samopouzdanja

Ne opterećuju se mišljenjem okoline. Stariji muškarci teže ugađaju drugima i nemaju potrebu da se svide svima. Ponašaju se kako njima odgovara i apsolutno su sigurni u svoje odluke. Sa tim dolazi i lakoća upuštanja u interakciju sa drugim ljudima.

4. Zreliji su

Ova osobina ne mora biti u korelaciji sa godinama, ali ćete je češće sresti kod starijeg muškarca. Ako isključimo one koji sa pedesetom dožive pubertet, mala je verovatnoća da ćete zbog takvog čoveka doživeti javnu neprijatnost, a ne očekujte da ćete vikende provoditi uz fudbal, pivo i podrigivanje.

5. Uče na svojim greškama

Mlađi muškarci ponavljaju greške što nije slučaj sa iskusnijima. Oni su već prekaljeni, pa neprijatne i komplikovane situacije prolaze promišljenije. Stariji muškarci tačno znaju gde greše a mudrost je svakako privlačna osobina.