DAME, DA LI SE SLAŽETE? Ovo su NAJČUDNIJE STVARI koje devojke OBOŽAVAJU na momcima

muškarac
pixabay.com

Ponekad se čini da je nemoguće shvatiti na šta to tačno devojke "padaju" kada se radi o muškarcima. Ipak, "formula" nije baš toliko nedokučiva, ali je pomalo neobična.

Naučnici sa Instituta u Njujorku su se pozabavili upravo tim pitanjem neodoljive privlačnosti i otkrili na šta su to skoro sve devojke slabe. Verujte nam, iznenadićete se…

 

1. Brada

Ok, momci nemojte odmah početi da puštate svoju bradu da nezaustavljivo raste! Kratka i stilizovana brada je stvarno neodoljiva, ali sve više od toga je čisto preterivanje.

2. Dubok glas

Došlo je vreme da iskreno priznamo. Noge nam jednostavno podrhtavaju kada čujemo momke s izrazito dubokim glasom. Nemoguće je ne primetiti ih!

3. Znojenje

Da, možda ne zvuči privlačno, ali naučnici su zaključili da ne postoji veštački stvoren miris koji je devojkama toliko privlačan poput prirodnog mirisa muškaraca. Ipak, momci, nadamo se da ćete se setiti da se istuširate posle fudbala.

4. Namrštenost

Iz nekog razloga (ni one vam ga ne umeju objasniti) devojke obožavaju namrštene momke. Kako stručnjaci objašnjavaju, namrštenost i guste obrve su simbol mačo likova, a valjda je jasno da većina devojaka pada upravo na takve iako se trude da pokažu da su stvari drugačije.