PLAKAĆETE OD SMEHA! Svaka domaćica je ovo doživela: Kulinarski eksperimenti koji se na kraju pretvore u TOTALNI NEUSPEH (FOTO)

hrana
dnevno.rs/kolaž

Zahvaljujući savremenim tehnologijama, kao i raznim društvenim mrežama, svaki dan na hiljade kulinarskih stručnjaka (ali, i oni koji spremaju za "svoju dušu") deli fotografije na kojima određena poslastica deluje savršeno. Zapravo, toliko dobro i ukusno da vam, jednostavno, krene voda na usta. Međutim...

 

Nije sve baš tako savršeno! Koliko puta vam se desilo da od vašeg eksperimenta, u želji da napravte nešto drugačije, na kraju nastane totalni haos?

Sigurni smo, da je svaka domaćica makar jednom doživela neuspeh. Pogotovo onda, kada je poželela da “iskopira” ono što je videla na Instagramu, Fejsbuku… Ali, nemojte da se stidite – malo smeha nije naodmet.

Uostalom, ima i onih hrabrijih koji na društvenim mrežama dele fotke svojih “bućkuriša” sa drugima, a ovo su neki od njih… Uživajte!laughing

1. Da, torta je trebalo da bude u obliku Sunđer Boba


2. U poslastičarnici su mušteriji rekli: “znamo šta radimo”



3. Okeeej… ne bismo “ovo” komentarisali

4. Ruku na srce – pre nego što je završila u rerni, pita je i ličila na hobotnicu. Zar ne?

5. Cvetić od paprike i jaja…



6. Možda i pobednička – da li može neko da nam objasni šta predstavlja ova torta?

7. Kolač je trebalo da izgleda kao na prvoj slici, ali…




Nadamo se da smo vas malo nasmejali! Ovo je samo još jedna potvrda da se svima desi po neki peh… Stoga, drage naše domaćice ne budite tužne kada kolač zagori ili ne ispadne baš kao sa fotografije.