Napravite sebi zelenu oazu! Neobične ideje koje od dvorišta ZA MALO PARA mogu da naprave BAŠTU IZ SNOVA (FOTO)

bašta
freeimages.com

Ukoliko želite da uredite svoju baštu i potrebna vam je neka kreativna ideja, pogledajte naše predloge koji su izuzetno kreativni i zanimljivi, pa će vam biti pravo zadovoljstvo da ih uključite u svoj dizajn, kao i da posle uživate u njihovoj lepoti.

 

Za ukrašavanje bašte možete da iskoristite najrazličitije rekvizite, poput starih čizama koje će se divno istaći u zelenilu, automobilskih guma koje će delovati rustično, kao i originalnih i zanimljivih šarenih saksija zbog kojih će vam zavideti ceo komšiluk.

Evo nekih ideja!

Cosas bonitas #boots #garden #ecology #pots #flowerpots #flowers #xochitla #bootpot #loveflowers #beautiful #green #flowerstagram #instapicflowers

A post shared by Pao Nieto.? (@paoale_nm) on

Stare gumene čizme će se divno istaći u zelenilu! U njih možete da posadite cveći, ali i da ih držite samo kao ugras. Njihovi dezeni i vesele boje će učiniti ostalo!

Uvek možete da iskoristite i stare gume koje su veoma popularne u našim baštama, ali učinite ih originalnim farbajući ih u neku originalnu boju, sečenjem ili kačenjem. Možete uvek da poređate više guma koje će činiti jednu veliku šarenu žardinjeru.

Napravite originalne držače za saksije. One će dati poseban šmek okruženju!

I want this swing! #carswing

A post shared by ?? Danny (@leiferikson) on

Napravite ljuljašku u dvorištu koja ne mora da bude samo za decu. Za to čak možete da iskoristite i stari automobil.

Stari bicikl lako možete pretvoriti u fokus svoje bašte. Dovoljno je da ga ofarbate u neku jarku boju i ukrasite cvećem i dobićete predivan ukras na kome će vam svako pozavideti.

#pot #treepot #tree #trunkpot #poppy

A post shared by Farzisa (@farzisa) on

Debla posečenog drveća takođe mogu da posluže kao lepa dekoracija koja će se uklopiti u prirodni ambijent.

Zaista sve što vam padne na pamet može da posluži kao lep ukras za vaš vrt, posebno ako ste spremni za malo veće projekte i ideje. Pustite mašti na volju i napravite sebi pravu zelenu oazu!