ZA SREĆU I BLAGOSTANJE: Dekorišite dom za praznike poštujući FENG ŠUI PRAVILA

Dnevna soba
Pixabay.com

Nekoliko važnih saveta kako biste uneli pozitivnu energiju.

 

Feng šui uneće novu pozitivnu energiju u vaš dom ako poštujete pravila prilikom prazničnog uređenja doma, pa evo nekoliko važnih saveta pomoću kojih će vaš dom zasijati i ispuniti vas srećom i zadovoljstvom.

Boje – u decembru dom treba ispuniti bojama vatre kako bi privukli takvu energiju, stoga napravite srećnu mešavinu crvenih i zlatnih sveća, lampica i ukrasima na novogodišnjoj jelci, a za pravi balans unesite i elemente metala i vode – belu, plavu, sivu i srebrnu.

Novogodišnja jelka – smestite je kako treba, a feng šui preporučuje istok, jug ili jugoistok, jer to su pozicije na kojima se privlači zdravlje, slava i novac.

Crvena – crvena je kineska boja sreće i treba je koristiti umereno, kako ne bi energiju vatre podigli do nivoa besa. Stoga, neka ona ne bude na zidovima već na ukrasima koje ćete ukusno rasporediti po prostoru.

Sveće – one će očuvati energiju vašeg doma svežom, a naročito su efektne one od pčelinjeg voska ili soje, jer odlično pročišćuju energiju.

Svetlost – uz boje, morate paziti i na dnevnu i noćnu svetlost koju imate u prostoru kako biste izvukli najviše iz novog uređenja i rasporeda u domu.