Želite nov izgled sobe i nešto potpuno drugačije? Počnite promene tako što ćete izabrati ROLO ZAVESE!

Zavese
Pixabay.com

Savremena izradnja stanova, kao i proizvodnja nameštaja i stolarije zahteva i nameće posebne uslove za potrošače, ali i moderne trendove, dizajn i stil prilikom uređenja samog stambenog prostora. Naime, jako je važno uklopiti vrstu nameštaja sa celokupnim enterijerom, ali i sve to skladno stilizovati po želji potencijalnog kupca.

 

Kako se trendovi menjaju, tako i potrebe ljudi bivaju sve složenije. Koliko je važno kako ćete dekorisati prostor, toliko je bitno i kako ćete se u tom prostoru osećati. A za prijatan ambijent, neophodno je odabrati i adekvatne ukrase da bi se taj prostor oplemenio.

Kreativan, jedinstven i drugačiji dizajn pojedinih sitnica u stanu može doprineti da se od starog stana napravi potpuno novi životni kutak, a time i udahne nova svežina u dom. Da biste dali poseban pečat stambenom prostoru, neophodno je pronaći i savršeno rešenje za njegovo opremanje. Često tu posebnost daju neki detalji za koje se čini da su najmanje bitni ili se zanemaruju. Takav je slučaj sa zavesama.

Zavese mogu neku sobu, kancelariju, kupatilo ili kuhinju da učine potpuno drugačijim samo ako se adekvatno uklope u celu prostoriju. U zavisnosti od toga kakav efekat želite da postignete, važno je da  odaberete zavesu po vašoj meri i ukusu.

Izbor je ogroman, od različitih oblika, materijala, načina izrade i postavljanja do dezena, boja i šara. Od modernih i najsavremenijih načina korišćenja do tradicionalnih i najjednostavnijih za upotrebu, zavese se mogu pronaći veoma brzo i lako samo ako znate šta otprilike želite. Čak i za one koji ne znaju šta bi bilo adekvatno za njihov dom, bez mnogo muke će odlučiti.

Ipak, za ljubitelje savremenih trendova danas su dostupne razne vrste modernih rolo zavesa, zatim trakaste, ali i zavese za krovne prozore. Za stambene ili kancelarijske prostorije koje su većim delom sačinjene od stakla kao odlično rešenje mogu poslužiti panelne zavese.

Rolo zavese – spoj lepog i korisnog

Kako se kroz istoriju civilizacija razvijala, tako je i tehnologija napredovala, a sa njom i proizvodnja. Krenulo se od zavesa različitih vrsta materijala poput svile, pamuka, traka, vune, a stiglo se i do praktičnih rolo zavesa.

Bez obzira da li je vaš poslovni prostor ili dom jednobojan ili šarenih dezena, ove zavese se veoma lako uklapaju. Ima ih u raznim bojama i nijansama, a i praktične su primene. Mogu da se montiraju na zid ili direktno na prozorsko okno. Moguća je i motaža zavesa na sam zid, kao i na plafon.

Prednost rolo zavesa jeste u tome što se sastoje od platna, kao i mehanizma pomoću kojeg se ovo platno spušta ili podiže. Lako se kombinuje i uklapa u sam enterijer, a pre svega omogućava efikasnu zaštitu od sunca.

Ova moderna zavesa je zapravo spoj lepog i korisnog. Naizgled idealna dekoracija za vaš doma ujedno je i praktična zaštita od sunca. Takođe, pomoću rolo zavesa možete sami da određujete koliko želite da vam prostorija bude osvetljena. Jedinstven izgled, moderni dizajn i savremeni način upotrebe samo su neke od ključnih karakteristika ovih zavesa.

Za sve one koji žele da ispobaju nešto novo i u svoj prostor žele da unosu neku promenu, rolo zavesa je pravo rešenje.