TRI PREDLOGA ZA DEKORACIJU USKRŠNJE TRPEZE koja će osuševiti sve goste, a UOPŠTE NISU SKUPE (FOTO)

Dekoracija trpeze
Foter/ ProFlowers.com / photo on flickr

Izdvojili smo za vas predloge koji će vam dodatno ulepšati prazničnu atmosferu!

 

Iako nije presudna, složićete se da dekoracija stola posebno doprinosi celokupnom utisku! Ova tri predloga za ukrašavanje stola ne iziskuju mnogo novca, uključite maštu i vaša trpeza će izgledati kao “milion dolara”!

Sezonsko cveće je uvek pravi izbor!

 

Cveće svaku svečanost učini još svečanijom, lepšom i šarenijom. Za ovu dekoraciju  su vam potrebne lale, đurđevak i zumbuli. Rasporedite ih u tri vaze, koje takođe možete da ukrasite trakom koju ćete obmotati oko vaze i vezati mašnu. Još ako dodate na svaki tanjir po farbano jaje, trpeza će izgledati potpuno!

Uključite maštu, i prepeličja jaja svašta mogu!

 

Ova dekoracija je posebno zanimljva jer se za nju koriste prepeličja jaja, a izgleda i veoma elegantno! Ukoliko želite, jaja možeta da ofarbate i boju prilagodite ostatku dekora. Umesto prepeličjih, možete da koristite i čokoladna ili čak plastična jaja, a cvetak kojim ćete sve dodatno ‘začiniti’ neka bude vaš omiljen!

Što šarenije, to bolje!

 

Poenta ove dekoracije je da sve bude razdragano i šareno, baš u skladu sa najveselijim hrišćanskim praznikom! Tanjiri su različitih jarkih boja, činije, korpice za jaja. Igrajte se, samo nek’ je veselo!