Sakrij oglas
 Veličina slova Težak oblik gripa H3N2

Emina Jahović teško bolesna

Turski mediji masovno prenose vest o Emininoj bolesti. Pišu da je teško obolela od opasnog virusa i da je hitno prevezena u bolnicu.

Konkretno, turski portal Haberevet.com objavio je vest da je Emina Jahović Sandal pozvala Hitnu pomoć i da je prevezena u bolnicu gde su joj hitno dali injekciju protiv gripa H3N2.

Međutim, Emina se povodom ove, kako kaže neistine, oglasila na svom profilu na Fejsbuku.


  • Autor: M. S.
  • Photo: X Factor Adria
  • Datum: sreda, 12. mart 2014. u 14:05
 

      
Poslednje vesti
Show biz Lepa Brena nije doživela saobraćajku, već je pala i slomila ruku!

Iako su pojedini mediji preneli da je pevačica doživela tešku saobraćajnu nesreću, njen suprug kaže da to nije istina, već da je Brena pala tokom doručka i slomila ruku.

Show biz Suprug Snežane Dakić: Naš odnos je privatna stvar

– Snežana i ja već par meseci ne živimo zajedno i davno smo jedno drugome rekli da smo slobodni ljudi. Nadalje ću finansijski pomagati Snežanu i ćerku Lauru i svu zajedničku imovinu im ostavljam - kaž

Show biz Andrej Pejić postao devojka Andreja!

– Uvek sam sanjao da budem devojka, a jedan od mojih najranijih sećanja se vrti oko mamine suknje, kada sam pokušavao da budem balerina - kaže maneken.

Show biz Treba joj psiholog: Nataša Bekvalac odlučila da se leči!

Ovoj zauzetoj srpskoj zvezdi očigledno je naišao težak period u životu kada ne može da izađe na kraj sa poslom, emocijama i svakodnevnim stresom pa je rešila da joj stručnjaci pomognu da prebrodi kriz

Izdvojeno
Najčitanije