Sakrij oglas
 Veličina slova Majka i ne sluti šta se desilo

Kćerka Goce Božinovske doživela saobraćajni udes

Dok je pevačica na imanju u Lisoviću u trci za pobedu u rialitiju „Farma”, njena ćerka i pevačka naslednica Jelena Vučković umalo je izgubila život.

Pevačica Jelena Vučković i njen dečko Dragan igrom slučaja su preživeli udes koji se dogodio juče na autoputu Beograd–Zagreb. Automobil BMW kojim je upravljao njen izabranik sleteo je sa autoputa, probio bankinu i ogradu za životinje i zaustavio se na polovini njive. Jelena je još uvek pod stresom i neprestano zahvaljuje Bogu što su ostali živi.

- Išli smo ka Rumi i na jednoj deonici autoputa odjednom smo prešli na drugu stranu, probili bankinu i leteli nekoliko metara. Iako sam očekivala da ćemo se prevrtati, kao da nas je neko spustio nasred njive. Bilo je toliko strašno i jezivo da ne znam kako smo preživeli. Klizav kolovoz i kiša koja je padala umalo su nas koštali života. Spasla nas je bodljikava žica koja se zarila u gumu od kola. Sve smo stubove polomili i izgledalo je kao da se nalazimo u nekom akcionom filmu - vidno potresena pričala je Jelena.

Ona je dodala i da o nesreći ne želi da obavesti majku, pevačicu Gocu Božinovsku.

- Ne želim da majka brine, jer se sve završilo kako treba. Ugruvala sam se i povredila ruku koja me još boli, ali nije ništa strašno da bi ona napuštala rijaliti zbog toga. Slaviću taj dan kao svoj drugi rođendan - završava Vučkovićeva.


  • Autor: J.O./Naše novine
  • Photo: Facebook
  • Datum: četvrtak, 06. jun 2013. u 11:58
 

      
Poslednje vesti
Show biz VIDEO: Pogledajte kako se nova poslanica onesvestila u emisiji

Nova poslanica Sanja Nikolić iz vladajuće stranke nekada je bila voditeljka TV Pink. Jednom se u emisiji koja je uživo emitovana na spomenutoj televiziji, onesvestila.

Show biz Mladi glumac iskreno: Lakše je biti vojnik nego plesač

Jedan od najmlađih učesnika šoua 'Ples sa zvezdama', popularni glumac Ivan Mihailović, koji je osvojio publiku ulogom Klisure u seriji i filmu 'Vojna akademija', otkriva da je lakše biti vojnik nego p

Show biz Veče sa Bred Pitom za samo 15.000 funti

Ukoliko vam je jedna od životnih želja i da upoznate slavnog glumca Bred Pita, sada imate velike šanse za to.

Show biz Jelena Žeželj pokazala nešto što obično sakriva

Oduvek je postojalo pitanje da li su voditelji, koji sede ili stoje iza stola ili pulta, kompletno obučeni za potrebe snimanja. Žeželjeva je na ovo pitanje dala odgovor - ne!

Izdvojeno
Najčitanije