Sakrij oglas
 Veličina slova Majka i ne sluti šta se desilo

Kćerka Goce Božinovske doživela saobraćajni udes

Dok je pevačica na imanju u Lisoviću u trci za pobedu u rialitiju „Farma”, njena ćerka i pevačka naslednica Jelena Vučković umalo je izgubila život.

Pevačica Jelena Vučković i njen dečko Dragan igrom slučaja su preživeli udes koji se dogodio juče na autoputu Beograd–Zagreb. Automobil BMW kojim je upravljao njen izabranik sleteo je sa autoputa, probio bankinu i ogradu za životinje i zaustavio se na polovini njive. Jelena je još uvek pod stresom i neprestano zahvaljuje Bogu što su ostali živi.

- Išli smo ka Rumi i na jednoj deonici autoputa odjednom smo prešli na drugu stranu, probili bankinu i leteli nekoliko metara. Iako sam očekivala da ćemo se prevrtati, kao da nas je neko spustio nasred njive. Bilo je toliko strašno i jezivo da ne znam kako smo preživeli. Klizav kolovoz i kiša koja je padala umalo su nas koštali života. Spasla nas je bodljikava žica koja se zarila u gumu od kola. Sve smo stubove polomili i izgledalo je kao da se nalazimo u nekom akcionom filmu - vidno potresena pričala je Jelena.

Ona je dodala i da o nesreći ne želi da obavesti majku, pevačicu Gocu Božinovsku.

- Ne želim da majka brine, jer se sve završilo kako treba. Ugruvala sam se i povredila ruku koja me još boli, ali nije ništa strašno da bi ona napuštala rijaliti zbog toga. Slaviću taj dan kao svoj drugi rođendan - završava Vučkovićeva.


  • Autor: J.O./Naše novine
  • Photo: Facebook
  • Datum: četvrtak, 06. jun 2013. u 11:58
 

      
Poslednje vesti
Show biz Lepa novinarka blista u braku: Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

jedna od najlepših lica malih ekrana pojavila se sa suprugom na venčanju željka i Jovane Joksimović i pokazala da nikada bolje nije izgledala.

Show biz Bolje da ljulja nego da žulja: Kako vam se dopada nova ona? (FOTO)

Lepa i šarmantna, uvek doterana pevačica narodne muzike nabacila je koji kilogram viška.

Show biz Ispovest slavne dame koja je šokirala svet: 'U mladosti sam sekla vene' (FOTO)

Iako ekscentrični i čudni, oni važe za jedan od najskladnijih parova na svetskoj sceni. Zbog toga je mnoge šokirala sledeća ispovest!

Show biz Lepotica nema šta da krije - Da li su ovo najlepše grudi na svetu? (FOTO)

Slavna dama je nedavno govorila kako su upravo grudi na čudan način definisale njen život i da slavu ponajviše duguje upravo svojim oblinama. Posle ovakve fotografije i mi mislimo da je imala pravo.

Izdvojeno
Najčitanije