Sakrij oglas
 Veličina slova Veselo na imanju!

Manekenka Mina, Suzana Mančić i rođak Željka Mitrovića ulaze na Farmu!

Akcenat će da se stavi na učešće manekenke Mine Milenković, koja je lagala da je oteta i silovana, zbog čega je protiv nje podignuta krivična prijava!

Mina Milenković, Suzana Mančić i Dalibor Mitrović u nedelju veče će se pridružiti takmičarima koji se od sinoć nalaze na imanju u Lisoviću.

Farma 5 u nedelju će postati bogatija za još tri učesnika za koje produkcija veruje da će biti prava senzacija! Akcenat će da se stavi na učešće manekenke Mine Milenković, koja je lagala da je oteta i silovana, zbog čega je protiv nje podignuta krivična prijava!

Pvi dan na imanje se uselilo 27 takmičara, dok je najavljivan broj od 30 učesnika. Međutim, zadruga je odlučila da troje takmičara uđe u nedelju, a to su, pored Mine, Suzana Mančić i Dalibor Mitrović.

O Daliborovom ulasku i ranije se pisalo, pogotovo zbog činjenice da je rođak vlasnika Pink televizije, Željka Mitrovića. Inače, Dalibor se bavio modelingom, a planira i da se „baci” u muzičke vode.

Suzana će u šou opravdano ući nedelju dana kasnije, zbog povrede noge. Ona je ujedno trebalo i da bude već najavljivani specijalni učesnik, ali jedna izgubljena nedelja koštaće je 4.000 eura, koliko je tražila kao nedeljni honorar za učešće u rijalitiju.

(Pressonline)


Vezane vijesti
  • Autor: Priredila: S.J.
  • Photo: Pressonline
  • Datum: ponedeljak, 02. septembar 2013. u 16:15
 

      
Poslednje vesti
Show biz VIDEO: Pogledajte kako se nova poslanica onesvestila u emisiji

Nova poslanica Sanja Nikolić iz vladajuće stranke nekada je bila voditeljka TV Pink. Jednom se u emisiji koja je uživo emitovana na spomenutoj televiziji, onesvestila.

Show biz Mladi glumac iskreno: Lakše je biti vojnik nego plesač

Jedan od najmlađih učesnika šoua 'Ples sa zvezdama', popularni glumac Ivan Mihailović, koji je osvojio publiku ulogom Klisure u seriji i filmu 'Vojna akademija', otkriva da je lakše biti vojnik nego p

Show biz Veče sa Bred Pitom za samo 15.000 funti

Ukoliko vam je jedna od životnih želja i da upoznate slavnog glumca Bred Pita, sada imate velike šanse za to.

Show biz Jelena Žeželj pokazala nešto što obično sakriva

Oduvek je postojalo pitanje da li su voditelji, koji sede ili stoje iza stola ili pulta, kompletno obučeni za potrebe snimanja. Žeželjeva je na ovo pitanje dala odgovor - ne!

Izdvojeno
Najčitanije