Sakrij oglas
 Veličina slova Veselo na imanju!

Manekenka Mina, Suzana Mančić i rođak Željka Mitrovića ulaze na Farmu!

Akcenat će da se stavi na učešće manekenke Mine Milenković, koja je lagala da je oteta i silovana, zbog čega je protiv nje podignuta krivična prijava!

Mina Milenković, Suzana Mančić i Dalibor Mitrović u nedelju veče će se pridružiti takmičarima koji se od sinoć nalaze na imanju u Lisoviću.

Farma 5 u nedelju će postati bogatija za još tri učesnika za koje produkcija veruje da će biti prava senzacija! Akcenat će da se stavi na učešće manekenke Mine Milenković, koja je lagala da je oteta i silovana, zbog čega je protiv nje podignuta krivična prijava!

Pvi dan na imanje se uselilo 27 takmičara, dok je najavljivan broj od 30 učesnika. Međutim, zadruga je odlučila da troje takmičara uđe u nedelju, a to su, pored Mine, Suzana Mančić i Dalibor Mitrović.

O Daliborovom ulasku i ranije se pisalo, pogotovo zbog činjenice da je rođak vlasnika Pink televizije, Željka Mitrovića. Inače, Dalibor se bavio modelingom, a planira i da se „baci” u muzičke vode.

Suzana će u šou opravdano ući nedelju dana kasnije, zbog povrede noge. Ona je ujedno trebalo i da bude već najavljivani specijalni učesnik, ali jedna izgubljena nedelja koštaće je 4.000 eura, koliko je tražila kao nedeljni honorar za učešće u rijalitiju.

(Pressonline)


Vezane vijesti
  • Autor: Priredila: S.J.
  • Photo: Pressonline
  • Datum: ponedeljak, 02. septembar 2013. u 16:15
 

      
Poslednje vesti
Show biz Seksi i u policiji: Soraja o ubistvu pričala sat i po

Soraja Vučelić, saslušana je juče u beogradskoj policiji kao svedok ubistva Armina Muše Osmanagića, šefa kriminalnog klana iz Bara, likvidiranog 16. septembra.

Show biz Legende srpke narodne muzike danas slave 'srebrnu svadbu': Pogledajte snimak sa njihovog venčanja (VIDEO)

Jedan od najdugovečnijih estradnih parova danas slavi 25 godina bračnog života, a mi vas podsećamo kako je njihova svadba izgledala davne 1989. godine u Gornjem Milanovcu.

Show biz ČESTITAMO! Slavna glumica potvrdila da je trudna (FOTO)

Lepa glumica je nakon razvoda ušla u novu vezi i sada sa partnerom očekuje bebu.

Izdvojeno
Najčitanije