Sakrij oglas
 Veličina slova Veselo na imanju!

Manekenka Mina, Suzana Mančić i rođak Željka Mitrovića ulaze na Farmu!

Akcenat će da se stavi na učešće manekenke Mine Milenković, koja je lagala da je oteta i silovana, zbog čega je protiv nje podignuta krivična prijava!

Mina Milenković, Suzana Mančić i Dalibor Mitrović u nedelju veče će se pridružiti takmičarima koji se od sinoć nalaze na imanju u Lisoviću.

Farma 5 u nedelju će postati bogatija za još tri učesnika za koje produkcija veruje da će biti prava senzacija! Akcenat će da se stavi na učešće manekenke Mine Milenković, koja je lagala da je oteta i silovana, zbog čega je protiv nje podignuta krivična prijava!

Pvi dan na imanje se uselilo 27 takmičara, dok je najavljivan broj od 30 učesnika. Međutim, zadruga je odlučila da troje takmičara uđe u nedelju, a to su, pored Mine, Suzana Mančić i Dalibor Mitrović.

O Daliborovom ulasku i ranije se pisalo, pogotovo zbog činjenice da je rođak vlasnika Pink televizije, Željka Mitrovića. Inače, Dalibor se bavio modelingom, a planira i da se „baci” u muzičke vode.

Suzana će u šou opravdano ući nedelju dana kasnije, zbog povrede noge. Ona je ujedno trebalo i da bude već najavljivani specijalni učesnik, ali jedna izgubljena nedelja koštaće je 4.000 eura, koliko je tražila kao nedeljni honorar za učešće u rijalitiju.

(Pressonline)


Vezane vijesti
  • Autor: Priredila: S.J.
  • Photo: Pressonline
  • Datum: ponedeljak, 02. septembar 2013. u 16:15
 

      
Poslednje vesti
Show biz Nakon pet godina braka - Razvode sa Adriana Lima i Marko Jarić?

Brazilska lepotica Adriana Lima i srpski košarkaš Marko Jarić neko vreme se ne prate na Tviteru, a od februara nisu objavili nijednu zajedničku fotografiju, što je ranije bila svakodnevica.

Show biz Bez dlake na jeziku: Poznata pevačica ogovarala penis bivšeg dečka

Pevačica nakon raskida ljubavne veze priča razne intimne detalje o svom bivšem dečku.

Show biz Bogati, lepi, uspešni, ali... Ovo su najgori holivudski ljubavnici

Nema ništa gore nego da bivši ili bivša o vama priča da ste loši u krevetu. Imate priliku da vidite listu poznatih kojima se dogodilo upravo to.

Show biz Ričar Gir ima novu ljubav

Na snimanju svog novog filma 'Time Out of Mind' u Njujorku, Ričard provodi mnogo vremena sa Padmom, manekenkom i voditeljkom.

Izdvojeno
Najčitanije