Sakrij oglas
 Veličina slova Veselo na imanju!

Manekenka Mina, Suzana Mančić i rođak Željka Mitrovića ulaze na Farmu!

Akcenat će da se stavi na učešće manekenke Mine Milenković, koja je lagala da je oteta i silovana, zbog čega je protiv nje podignuta krivična prijava!

Mina Milenković, Suzana Mančić i Dalibor Mitrović u nedelju veče će se pridružiti takmičarima koji se od sinoć nalaze na imanju u Lisoviću.

Farma 5 u nedelju će postati bogatija za još tri učesnika za koje produkcija veruje da će biti prava senzacija! Akcenat će da se stavi na učešće manekenke Mine Milenković, koja je lagala da je oteta i silovana, zbog čega je protiv nje podignuta krivična prijava!

Pvi dan na imanje se uselilo 27 takmičara, dok je najavljivan broj od 30 učesnika. Međutim, zadruga je odlučila da troje takmičara uđe u nedelju, a to su, pored Mine, Suzana Mančić i Dalibor Mitrović.

O Daliborovom ulasku i ranije se pisalo, pogotovo zbog činjenice da je rođak vlasnika Pink televizije, Željka Mitrovića. Inače, Dalibor se bavio modelingom, a planira i da se „baci” u muzičke vode.

Suzana će u šou opravdano ući nedelju dana kasnije, zbog povrede noge. Ona je ujedno trebalo i da bude već najavljivani specijalni učesnik, ali jedna izgubljena nedelja koštaće je 4.000 eura, koliko je tražila kao nedeljni honorar za učešće u rijalitiju.

(Pressonline)


Vezane vijesti
  • Autor: Priredila: S.J.
  • Photo: Pressonline
  • Datum: ponedeljak, 02. septembar 2013. u 16:15
 

      
Poslednje vesti
Show biz On možda jeste jedan od najlepših muškaraca na svetu, ali evo šta radi kako bi zadržao svoju voljenu (FOTO)

Džo Manganielo je nedavno proglašen za najpoželjnijeg neženju na svetu, a trenutno je u vezi sa jednom od najlepših glumica Holivuda Sofijom Vegrarom. Da to ima svoju cenu pokazuje i ova fotografija.

Show biz Lepotica razočarana: Muškarci nemaju pojma o grudima (FOTO)

Lepa manekenka izjavila je kako je muškarci uvek razočaraju jer nemaju pojma o grudima.

Show biz Slavna glumica postala majka u 40. godini (FOTO)

Lepa glumica i njen partner, takođe glumac, postali su roditelji devojčice.

Show biz Šou na Tviteru: Rijana psovala producente da svi vide

Popularna pevačica Rijana burno je odreagovala na svom Tviter profilu kada je jedna televizijska kuća povukla pesmu iz njihovog programa.

Izdvojeno
Najčitanije