Sakrij oglas
 Veličina slova Veselo na imanju!

Manekenka Mina, Suzana Mančić i rođak Željka Mitrovića ulaze na Farmu!

Akcenat će da se stavi na učešće manekenke Mine Milenković, koja je lagala da je oteta i silovana, zbog čega je protiv nje podignuta krivična prijava!

Mina Milenković, Suzana Mančić i Dalibor Mitrović u nedelju veče će se pridružiti takmičarima koji se od sinoć nalaze na imanju u Lisoviću.

Farma 5 u nedelju će postati bogatija za još tri učesnika za koje produkcija veruje da će biti prava senzacija! Akcenat će da se stavi na učešće manekenke Mine Milenković, koja je lagala da je oteta i silovana, zbog čega je protiv nje podignuta krivična prijava!

Pvi dan na imanje se uselilo 27 takmičara, dok je najavljivan broj od 30 učesnika. Međutim, zadruga je odlučila da troje takmičara uđe u nedelju, a to su, pored Mine, Suzana Mančić i Dalibor Mitrović.

O Daliborovom ulasku i ranije se pisalo, pogotovo zbog činjenice da je rođak vlasnika Pink televizije, Željka Mitrovića. Inače, Dalibor se bavio modelingom, a planira i da se „baci” u muzičke vode.

Suzana će u šou opravdano ući nedelju dana kasnije, zbog povrede noge. Ona je ujedno trebalo i da bude već najavljivani specijalni učesnik, ali jedna izgubljena nedelja koštaće je 4.000 eura, koliko je tražila kao nedeljni honorar za učešće u rijalitiju.

(Pressonline)


Vezane vijesti
  • Autor: Priredila: S.J.
  • Photo: Pressonline
  • Datum: ponedeljak, 02. septembar 2013. u 16:15
 

      
Poslednje vesti
Show biz Rijana pobedila 'Topshop': Uzeće im 5 miliona dolara! Saznajte zašto...

Popularna pevačica sa Barbadosa Rijana (Rihanna) dobila je pravnu bitku protiv 'Topshopa', koji je neovlašćeno prodavao majice sa njenim likom, objavio je u nedelju MTV.

Show biz I Džordž bi ih pobrkao: En Hetvej i Klunijeva žena kao 'jaje jajetu' (VIDEO)

Svaki čovek na vom svetu ima svog dvojnika ili bar osobu koja neodoljivo podseća na njega. Tako i supruga Džordža Klunija, Amal ima svoju dvojnicu.

Show biz SEKSI: Ovako izgleda kada polugola pevačica igra oko šipke (VIDEO+FOTO)

Pevačica i njene drugarice rešile su da se zabave i pokažu kako znaju da se uvijaju oko šipke.

Show biz GOLICA MAŠTU: Soraja u krevetu sa devojkom (FOTO)

Starleta objavila fotografiju na kojoj se grli sa nepoznatom devojkom u krevetu.

Izdvojeno
Najčitanije