Ne žele je više: Holivud ignoriše ovu glumicu, a razlog je bizaran (FOTO)

keli
screenshot/instagram.com/kellycarlsonnt/

Glumica i manekenka Keli Li Karlson proslavila se ulogom fatalne Kimber u seriji "Reži me". Atraktivna plavuša koja je izgledala kao najbolja reklama za poznati hirurški dvojac iz serije danas ima 41 godinu i dalje izgleda neverovatno. Ipak, posle uloga u serijama, ona se više ne može videti nigde na ekranima. Bila je u vezi sa Dejvom Navarom koji je zbog nje ostavio Karmen Elektru, a Holivud nije ništa razbesnelo dok nije progovorila o oružju.

#kellycarlson #niptuck #nip/tuck #n/t #beautiful #hot #sexy #stunning #gorgeous #Actress

A post shared by Kelly Carlson (@kellycarlsonnt) on

Od 19. godine ona se bavi borilačkim veštinama, a onda je nabavila i oružje. Kako je ispričala 2012. godine jedna je osoba dugo pratila, čak je i platila drugima da provale u njen stan i prisluškuju joj telefon. Pošto pomoć nije mogla da dobije od policije Keli je nabavila pištolj.

“Meni je posedovanje oružja promenilo život, jer se žene i muškarci mogu naći u jako ranjivom položaju kad ih neko fizički nadvlada”, rekla je i time je zapečatila karijeru u Holivudu koji se godinama protivi korišćenju i posedovanju oružja.

“Policija me nije ozbiljno shvatila, verovatno zato što sam glumica, ali je cela ta situacija bila pomalo luda”, dodala je i rekla da joj nije žao što joj je to možda uništilo karijeru.