DOK MUŠKARCI UZDIŠU, NJIMA UOPŠTE NIJE LAKO: Poznate dame progovorile o tome kako je imati VELIKE GRUDI!

velike grudi
dnevno.rs/kolaž

Za njima uzdišu muškarci širom planete, a njima nikako nije lako! Osim što su pogledi stalno uprti u njihova poprsja, one imaju i realne poteškoće zbog svoje fizionomije. Kako žive Doli Parton, Keli Bruk, Kristina Hendriks...

 

 

 

Kristina Hendriks

Ako od mene možete da naučiti išta, onda je to činjenica da se trudim da se radujem i ističem sve ono kako sam se rodila. Zbog toga mi je nekada neprijatno, otežava mi kupovinu odeće, ali naučila sam da volim svoje grudi. To sam ja – rekla je glumica svojevremeno za “Daily mail”.

perfection ?? #christinahendricks #beautiful #gorgeous #stunning #curvy #actress #model #beauty

A post shared by Christina Hendricks (@lovechristinahendricks) on

Doli Parton

Moje grudi su me uvek dobro služile. Ne znam samo da li ja podupirem njih ili one mene. One su deo moje ličnosti – rekal je za CNN.

Ariel Vinter

Kad sam imala 11, bila sam potpuno ravna i jako mršava i zbog toga su me zezali. Bilo me je sramota. A onda, na 12. rođendan probudila sam se i nosila veliki brushalter. Bila sam potpuno drugačija, imala sam obline. Posle su me kritikovali, zavli su me debela, jer sam imala velike grudi. Bilo mi je teže da nađem odeću kakvu želim, a onda sam u jednom trenutku odlučila da promenim način razmišljanja. Poboljšala sam vezu sa samom sobom. Prestala sam da čitam komentare jer mi nisu bili potrebni. Objavljivala sam fotke koje sam htela, a ljudi su govorili ono što su oni hteli. I to funkcioniše odlično – rekla je za “Refinery”.