KIM KARDAŠIJAN FOTKOM RAZBESNELA CEO SVET: “Iskoristila si tragediju u Mančesteru da bi PROMOVISALA SEBE” (FOTO)

Kim Kardasijan
instagram.com/kimkardashian

Poznata starleta, Kim Kardašijan, ponovo je u centru pažnje zbog svojih nepromišljenih poteza. Naime, ona je na društvenim mrežama objavila fotografiju povodom tragedije koja se dogodila u Mančesteru, na koncertu Arijane Grande, i uspela je da jednom slikom razbesni ceo svet! Evo zbog čega...

 

Molim se za sve u Mančesteru. Ovo je zaista besmisleno i slama srce. Ne mogu ni da zamislim kroz kakvu agoniju prolaze roditelji dok, još uvek, tragaju za svojom decom. Koncert traba da bude mesto gde se ljudi zabavljaju i opuštaju. Zastrašujuće je ne osećati se sigurno na ovom svetu. Moje srce je sa Arijanom Grande, volim te – napisala je Kim u opisu fotografije na kojoj su njena sestra Kendal Džener, prijateljica Haili Baldvin, Arijana Grande i ona na koncertu Kanje Vesta.

Na internetu je odmah usledila lavina kritika i uvreda, a starletu su optužili da se ponaša sramotno, te da je tragediju u Mančesteru iskoristila da bi još malo promovisala i pokazala sebe!

Kim je posle gomile ljutitih komentara obrisala fotku, ali je već bilo prekasno.

“Nikad nećemo zaboraviti kad si objavila neprikladnu fotografiju i tragediju u Mančesteru iskoristila da bi pokazala sebe”

“Samo bi ti iskoristila ovo da objaviš fotku sebe”

“Potreba da objaviš fotku sebe je odvratna” – samo su neki u moru komentara…