“DEVOJKO, NISI U OBAVEZI DA SE IZVINJAVAŠ”: Jedan otac iz Džordžije poslao OTVORENO PISMO Arijani Grande (VIDEO)

Arijana Grande
Instagram/arianagrande

Patrik Milsaps koji sebe opisuje kao "debelog tipa iz Džordžije" i oca tri ćerke, napisao je otvoreno pismo pevačici Arijani Grande.

 

Nekoliko sati posle terorističkog napada Arijana je objavila na Tviteru da je “slomljena”, kao i da joj je “jako, jako žao”.

Patrik je odlučio da dvadesettrogodišnjakinji napiše pismo u kojem joj je dao važan savet:

“Nisi u obavezi da se izvinjavaš. Da je neko oteo automobil pijan i ubio nekoga u blizini tvog hotela, da li bi se osećala odgovornom? Da je veče pred koncert kroz Mančester protutnjao tornado i ubio nekoliko ljudi, da li bi imala potrebu da se izvinjavaš? Vidiš, tako nisi odgovorna za akcije lude kukavice koja je učinila to baš na tvom koncertu”, napisao joj je.

Onda je odlučio da joj udeli i savet, te joj tako preporučuje odmor od 30 dana.

“Reci svom menadžmentu da je onaj ko te u narednih 30 dana pozove otpušten. Ti “eksperti” nemaju pojma kroz šta ti sada prolaziš i šta tek treba da procesuiraš. Provedi vreme sa Bogom, porodicom, prijateljima koji će ti dati prostora i podršku koja ti treba. Jedi koliko god želi. Devojko, zaslužila si to”, rekao je i zaključio još jednom molbom:

“I devojko, pevaj ponovo samo i isključivo onda kada ti budeš spremna. Najviše zbog svih onih tata koji vole svoje ćerke i tvoju muziku. Muzika je internacionalni jezik mira”

Inače, Arijanina starija pesma “One More Time” je ponovo prva na svim top listama nakon što se pojavio snimak samo par minuta pre napada kada ju je cela Arena pevala sa njom u glas.

Pogledajte: