DRAMA U BRAKU EKLSTONOVE ĆERKE SE NASTAVLJA: Ništa od mirnog razvoda, muž i dalje preti

Petra Eklston
Instagram/thehollywoodfix

Život poznatih ličnosti nije ni malo lak, još kada se veliki novac uključi u čitavu priču, a vreme je za razvod retko kada to rezultira dobro po obe strane. Isti problem ima i Petra, ćerka Slavice i Bernija Eklstona.

 

Billionaires #PetraStunt & #JamesStunt enjoy dinner at #Spago and James finally reveals what's in his secret drink ? See the video on TheHollywoodFix.com ?

Објава коју дели TheHollywoodFix.com (@thehollywoodfix) дана

U toku brakorazvodne parnice, Petra Eklston je na sudu priznala da je potpisala predbračni ugovor zato što ju je na to naterao još uvek zakonski suprug Džejms Stant. Iako mu je zabranjen bilo kakav kontakt sa Petrom pa čak i onaj putem mobilnih telefona, Džejms joj svakodnevno šalje agresivne i preteće poruke.

Nedavno je i njen otac, vlasnikFormule 1, otvoreno govorio o tome kako je njegova ćerka tokom braka trpelapsihičko i fizičko maltretiranje, kao i da joj je Stant pretio smrću.

Petra Eklston je za ovaj razvod angažovala najskuplje advokate, a bogatstvo oko kojeg bi trebalo supružnici da se dogovore je 7 milijardi dolara.