KIM KARDAŠIJAN na društvenim mrežama ŽESTOKO KRITIKUJU što je ĆERKU obukla u OVO IZDANJE (FOTO)

Nort Vest
Twitter/simoneaustina

Najnoviji razlog zbog kojeg je poznata starleta napadnuta, jeste taj što je svojoj četvorogodišnjoj ćerki obukla korset.

Kim Kadašijan je navikla da bude kritikovana po društvenim mrežama, najčešće zbog svog izgleda, ali ovoga puta ona je razbesnela mnoge zbog odabira garderobe za svoju ćerku Nort Vest. 

U javnosti su se pojavile fotografije male četvorogodišnjakinje obučene u haljinu čiji prednji deo izgleda kao korset. To je navelo mnoge kritičare na društvenim mrežama da burno odreaguju na ovo, piše Daily Mail.

Ono što najviše zameraju Kim je što je devojčici obukla korset koji seksualizuje žensko telo i sinonim je za dame koje su nekada radile u kabareima, a isto tako i zbog činjenice da ga današnje žene koriste kako bi vizuelno smanjile struk, a proširile bokove. Sve to je potpuno nepotrebno jednoj četvrogodišnjakinji.

Komentari na društvenim mrežama su se kretali od toga da je “to potpuno loše” i “besmisleno za malu devojčicu”, a bilo je i onih koji su zabrinuti da ona tako obučena, može da bude meta seksualnih predatora.

Kim Kardašijan je u svoju odbranu na Twitteru objavila fotografiju sporne haljine objasnivši “da je to pamučna haljina koju je ona kupila, a da je korset sa prednje strane samo dekoracija”.