Izazvao je ŠOK NA EVROVIZIJI, a sada je to uradio i žiriju BRITANSKOG X FAKTORA (VIDEO)

Slavko Kalezić
Instagram/slavkokalezic

Izgleda je nastup Slavka Kalezića na Evroviziji ipak ostao zapažen, pa ga je sada lično Sajmon Kauel pozvao da učestvuje u britanskom "X faktoru".

... to be continued ... ?? #show #time #eurovision #song #contest #adventure #montenegro #representative #artist #space #wecanbeasone S❤ko

Објава коју дели Slavko (@slavkokalezic) дана

Slavko Kalezić, osoba koja oočigledno ne odustaje od svoje ideje da postane velika zvezda pa shodno tome grabi napred. Nakon što je publici u regionu postao poznat po učešću u šou programu “X faktor”, odabran je za ovogodišnjeg predstavnika Crne Gore na Evrosongu.

Tamo nije postigao veliki uspeh, ali je ostao zapažen zbog čuvene kike na glavi kojoj su se mnogi podsmevali. Sada je otišao korak dalje pa se prijavio na čuveno takmičenje X faktor i to u Velikoj Britaniji.

Neki čak komentarišu da ga je i tvorac ovog šoua, popularni Sajmon Kauel sam pozvao, ali kako god bilo na njegov nastup nisu ostali ravnodušni. Članovi žirija su bili šokirani njegovim nastupom, makar ako je suditi po njihovim reakcijama. U jednom trenutku su od tolikog šoka, počeli i da se smeju njegovim pokretima na sceni. Da li je uspeo da ih očara ili razočara, saznaćemo tek u septembru kada ovaj šou počinje sa prikazivanjem.