ŠTA JE BITNIJE – KLIPERSI ILI “UBICE MOG OCA”: Jelisaveta na mukama, da li će otići u Ameriku sa Teom?

Ubice mog oca
Printscreen

Glumica Jelisaveta Orašanin, koja se pre nekoliko nedelja udala za košarkaša Miloša Teodosića, našla se pred teškom odlukom.

 

Naime, ona će u narednih nekoliko dana morati da odluči da li će sa suprugom da ode za Ameriku, u Los Anđeles, jer producentima mora da javi da li mogu da računaju na nju od septembra.

Teo je ostavio njoj da odluči šta želi da uradi jer neće da je sputava u karijeri, iako bi voleo da pođe s njim u Ameriku. Sa druge strane, njoj je teško da prelomi jer je svesna da u Kaliforniji neće moći odmah da počne da radi i da će joj trebati godine dokazivanja da bi ušla na vrata njihove kinematografije. Što je najgore, ona je već dobila nekoliko ponuda za snimanja koja će se realizovati od jeseni, ali bi ona tada već uveliko trebalo da bude u Americi. Da stvar bude gora, producenti i reditelji neće čekati na njen odgovor dugo jer uveliko okupljaju ekipu glumaca na koje mogu da računaju – kaže izvor blizak glumici.

Kako on kaže, glumica je na ivici odluke da se Teu pridruži tek krajem godine, kada završi snimanja ponuđenih uloga.

Svesna je da će joj, ukoliko ode u Ameriku, biti pomalo i dosadno jer će Teo biti na treninzima, pripremama i u karantinu, a tamo još nemaju prijatelje. Miloš je trenutno na pripremama sa reprezentacijom, nakon čega odlazi u Tursku na prvenstvo i već prvog oktobra mora biti u Americi, spreman da zaigra za Kliperse – objašnjava izvor.

Ostaje da vidimo da li će Jelisaveta da odluči da ode sa njim i posvetiti se bračnom i porodičnom životu ili da ostane u Beogradu i prihvatiti uloge koje joj se u ovom trenutku nude.