OPTUŽBE ZA SILOVANJE I UZNEMIRAVANJE: Holivudske glumice OPISALE TORTURU koju im je priredio slavni PRODUCENT!

Harvi Vajnstin
print screen/youtube.com/ABC News

Američki mediji su objavili da je Harvi Vajnstin silovao italijansku glumicu Aziju Argento i seksualno uznemiravao glumice Rozanu Arket i Miru Sorvino!

 

Ove šokantne tvrdnje stižu samo dan nakon što je saopšteno da je holivudski producent dobio otkaz u sopstvenoj kompaniji nakon optužbi glumica da ih je seksualno uznemiravao, masturbirao pred njima, terao ih da ga gledaju dok se tušira…

Sada je otkriveno da je Vajstin silovao Aziju Argento, glumicu koja je upoznala producenta kada je imala 21 godinu. Azija tvrdi da ju je Vajnstin naterao da ga izmasira, nakon čega ju je naterao da se skine kako bi je oralno zadovoljio.

Azija je ispričala da je bila na žurci studija Miramax u jednom hotelu 1997. godine, kada ju je Vajnstin poveo do prazne sobe i zamolio da ga izmasira. Ona je, kaže, jedva pristala, a onda se on okrenuo i počeo da je dodiruje i da je oralno zadovoljava.

– Nastavio je iako sam mu rekla da prestane. Rekla sam mu da nisam budala, ali sad kad pogledam jesam budala i još pokušavam da se izborim s tim. Nije hteo da stane, to je bila noćna mora – rekla je glumica “Njujorkeru” .

U istom članku su glumice Rozana Arket i Mira Sorvino izjavile da im se nabacivao, ali da su obe uspele da ga odbiju. Dodale su i da su nakon toga njihove karijere “počele da blede”.

Vajnstina je prva optužila glumica Ešli Džad, koja je rekla da joj je Vajnstin nudio da ga “gleda dok se tušira” tokom navodnog poslovnog sastanka u hotelu. Rouz Megovan bila je sledeća, i objavila je da joj je Vajnstin posle “Vriska” platio 100.000 dolara da bi ćutala o seksualnom incidentu, koji ni sada ne sme da otkrije, a zatim se javila voditeljka Loren Sivan, koja je priznala da ju je Vajnstin jednom zaključao u toaletu restorana i masturbirao pred njom!