Vesti  Magazin  /  ShowBiz

GDE JE I ŠTA RADI NEKADAŠNJI MILJENIK NACIJE? Miloš Radičević odmara u CECINOM apartmanu! (FOTO)

Finalista "Farme" uživa u luksuzu!
Autor: J.Č. Foto: Dnevno.rs/Kolaž
Vreme: 12:21h | 20. novembar. 2017.
0

  

Miloš Radičević koji je stekao titulu miljenika televizijskih gledalaca svojim učešćem u rijaliti šou programu "Farma", dane provodi u luksuznom Aquaworld Resort Budapest hotelu u glavnom gradu Mađarske. Iako nije odneo titulu pobednika u rijalitiju, pobrao je brojne simpatije gledalaca, zbog čega mu se i danas javljaju na svakom koraku.

 

Miloš je danas posvećen poslu, ali kao i uvek, vremena ima i za predah, odnosno odmor.

 

Maneken trenutno boravi u apartmanu poznatog rizorta koji nosi ime po folk zvezdi Svetlani Ceci Ražnatović.

 

- Uvek kada se uželim odmora i prave relaksacije, a ne želim da putujem celu večnost već svega 3 sata, bežim upravo ovde! Spoljnji i unutrašnji bazeni sa toplom vodom, ceo niz sauna, i masaže koje me uvek preporode, i ništa mi više ne treba. Posle svega nekoliko dana provedenih ovde, ništa mi ne pada teško, a najmanje poslovne obaveze - kaže Radičević.

 

 

 

 

Hotel omiljen zvezdama, ali i turistima iz celog regiona!

 

Hotel Aquaworld Resort Budapest omiljen je među brojnim domaćim, ali i svetskim zvezdama, ali među turistima iz celog regiona. Tako su svojevremeno upravo ovde odmarali Merjem Uzerli, poznata po ulozi Hurem u seriji Sultan Sulejman, zatim folk zvezde Svetlana Ceca Ražnatović i Seka Aleksić, ali i pop zvezde Goca Tržan, Leontina, Severina, i brojne druge face.

 

Foto: Nikola Bojanić

Hotel je odličan izbor za parove, ali i porodice sa decom, kao i za sve druge koji žele i znaju da uživaju u brojnim SPA zadržajima, naročito tokom zime i veoma niskih temperatura.


Svi oni koji žele da uživaju u adrenalinskim vožnjama brojnim toboganima, zatvorenim, ali i otvorenim bazenima sa toplom vodom, dok im snežne pahulje padaju iznad glave, napraviće pravi izbor ako se odluče za ovaj hotel.

Komentari

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.